Akcija!

Topla čokolada Vergnano – Cioccolata

Klasična mesavina, topla čokolada, je piće sa visokim udelom kakaoa. Namenjena za brzu i jednostavnu upotrebu, na svakom mestu i za sve prilike.

Cena je izražena po komadu.

Ambalaža 1kg

Opis

 Topla čokolada bez mleka i laktoze Vergnano Cioccolata.

Klasična topla čokolada za piće, sa visokim udelom kakaoa. Da biste pripremili esencijalni, gusti napitak, samo dodajte mleko. Madama Reale je ediktom 1678. godine dala privilegiju da prodaje čokoladu kao piće u Torinu. Uspeh je bio toliko velik da je Torino je postao dom dobre čokolade.
Od originalnog recepta koji je napitak proslavio širom Evrope, Caffe Vergnano je stvorio toplu čokoladu spremnu za svakodnevni užitak uz mleko.

 

Kompanija Vergnano

Davno, pre 138 godina, u podnožju torinskih planina, u gradiću Kieri, osnovana je firma Caffè Vergnano. Domeniko Vergnano, predak današnjih vlasnika, otvorio je malu prodavnicu kafe i egzotičnih začina daleke 1882. godine. Međutim, brzo je shvatio da će kafa postati njegovo jedino opredeljenje i istinska ljubav.

Za nekoliko godina, Domeniko je otkrio sve tajne o prženju, mlevenju i mešanju kafe. Posao se brzo razvijao i tri nove prodavnice otvaraju se jedna za drugom u regiji Pijemont. Međutim, prvi iskorak i ono što će obeležiti Domenikov život i život njegovih potomaka , bila je kupovina prve plantaže kafe u Keniji.

Danas je Caffè Vergnano kako jedan od najuglednijih proizvođača espresso kafe i kapsula, tako i jedna od najmodernijih i najdinamičnijih kompanija. 2013 godine smo zauzeli 4. mesto u RETAIL segmentu i 6. u HORECA. U Italiji snabdevamo više od 5000 naših klijenata. U svetu posluje više od 70 franšiznih kafe barova. Izvozimo sa uspehom u više od 90 zemalja sveta.

Kompanija Caffè Vergnano strogo poštuje propise o zaštiti životne sredine i bezbednosti proizvoda. Da bismo u potpunosti ispunili ovaj cilj, osnovali smo poseban tim koji radi na primeni međunarodnih propisa UNI EN ISO 14001:2004, IFS (International Food Standard) i BRC (British Retail Consortium). Kreirali smo i zeleni logo „Caffè Vergnano za životnu sredinu”.

Ukoliko želite više informacija o Vergnano kompaniji kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Topla čokolada Vergnano – Cioccolata“