Sredstvo za održavanje espresso aparata – Puly grind hopper

Specifično sredstvo za čišćenje, koje omogućava topljenje nataloženih masti, sprečavajući proces oksidacije u rezervoaru i dozatoru. Njegovo dezodorirajuće delovanje, čini ga posebno pogodnim za čišćenje rezervoara, čeličnih površina i hromiranih okova iznutra i spolja.

Opis

Sredstvo za održavanje espresso aparata Puly grind hopper

Redovna upotreba sredstva za održavanje espresso aparata Puly grind hopper,  za održavanje kvalitetne mikropene. Idealno za tradicionalne i automatske aparate za kafu. Uklanja naslage mleka i nakupljen kamenac u ​​parnim cevima. Poboljšava teksturu mikropene. Smanjuje vreme penušenja mleka. Neopasan i lak za upotrebu.

Ne ostavlja ostatke ili mirise, nema potrebe za ispiranjem.

  •  Nezapaljivo – Nije opasno.
  •  Aktivna supstanca prirodnog porekla – nežno na rukama.
  •  Takođe za opremu od nerđajućeg čelika ili hroma.
  •  Uklanja neprijatne mirise.
  •  Efikasno – brže – jednostavno za upotrebu.
  •  Nije potrebno ispiranje.

Sta je to horeca?

Horeca je poslovni termin koji upućuje na sektor odnosno industriju hrane – pripremanje i serviranje hrane i pića. Horeca je naziv koji se sastoji iz tri reči Hotel/Restoran/Cafe. Horeca program termin se koristi u mnogim zemljama sveta kao i internacionalnim kompanijama specijalizovanim u ovom sektoru. Ovaj sektor je jedan od najbrže rastućih u Evropi. U početku, pretpostavljalo se da će ovakav vid biznisa biti privremen, sa neregularnim radnim vremenom i niskim platama, ali sada veliki procenat, uglavnom mladih ljudi, radi u ovom sektoru. Za više informacija o terminu horeca mozete naći na ovom linku

Kompanija Puli CAFF & Puli mleko

Rođeni u Italiji od 1961. godine, svetski lideri – Testirano i sertifikovano od NSF International Puli CAFF i mleko Puli, proizvedeno u kompaniji ASACHIMICI di Vescovato (CREMONA) Italija osnovana 1890. godine kao lider u primjeni tehnoloških deterdženata, svoje korijene vuče iz kvaliteta i inovacija na međunarodnom tržištu. Nijedna druga linija se ne može pohvaliti potrebnim karakteristikama specifičnih sredstava sredstvo za odrzavanje espresso aparata i profesionalnih kapucinatora.

Čista mašina za kafu, daje kafu bolji ukus, ima duži radni vek i manje košta održavanje zbog toga je sredstvo za odrzavanje espresso aparata važnno. Kao i kod bilo kog komada fino projektovanih mašina, i vi izvadite ono što ste stavili. Čak i najbolje obučeni barista u zemlji boriće se sa loše očišćenom mašinom. Svaki deo mora biti netaknut, sprečavajući nakupljanje mleka, kafe i vodenih naslaga koji na kraju uguše potencijal za odličan ukus kafe. za više informacija o kompaniji kliknite. ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sredstvo za održavanje espresso aparata – Puly grind hopper“