Horeca program – Antibakterijski tečni sapun

Tečni sapun štiti, hidrira i neguje kožu, čineći je mekom i glatkom. pH vrednost sapuna prilagođena je pH vrednosti kože.

pH ≈ 5-6

Ambalaža 5l

Opis

Horeca program Antibakterijski tečni sapun

Sredstvo namenjeno  higijeni ruku  iz našeg horeca program -a, pogodno za korišćenje u hotelima, restoranima, kafićima kao i u domaćinstvu. Naša ponuda uključuje kompletnu opremu za čiscenje i održavanje restorana, kafića, kao i čišćenje, održavanje espresso aprata i ostale opreme.

Sta je to horeca?

Horeca je poslovni termin koji upućuje na sektor odnosno industriju hrane – pripremanje i serviranje hrane i pića. Horeca je naziv koji se sastoji iz tri reči Hotel/Restoran/Cafe. Horeca program termin se koristi u mnogim zemljama sveta kao i internacionalnim kompanijama specijalizovanim u ovom sektoru. Ovaj sektor je jedan od najbrže rastućih u Evropi. U početku, pretpostavljalo se da će ovakav vid biznisa biti privremen, sa neregularnim radnim vremenom i niskim platama, ali sada veliki procenat, uglavnom mladih ljudi, radi u ovom sektoru. Za više informacija o terminu horeca mozete naći na ovom linku

Specifikacije:

Homogena plava tečnost, izuzetno prijatnog mirisa. Koristi se razblažena. Uklanja tragove prstiju, prašinu, nečistoće od emisije štetnih gasova, nečistoće od masti, bez ostavljanja tragova na površinama sa visokim sjajem.
pH ≈7

Ambalaža 5l

 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Horeca program – Antibakterijski tečni sapun“