Horeca program – Za čišćenje i negu tekstilnog nameštaja

Sredstvo za čišćene tepiha iz našeg horeca programa. Snažnog mirisa i bez boje. Uklanja tvrdokorne nečistoće, čuvajući vlakna i tkanine.

pH  ≤ 9

Ambalaža 5l

Opis

Horeca program Sredstvo za čišćenje i negu tekstilnog nameštaja

Sredstvo namenjeno čišćene i negu tekstilnog nameštaja iz horeca program -a.Silikonska tečnost, obnavlja i neguje nameštaj, vraća mu prvobitni sjaj.  Naša ponuda uključuje kompletnu opremu za čiscenje i održavanje restorana kafica, kao i čišćenje, održavanje espresso aprata i ostale opreme.

Sta je to Horeca?

Horeca je poslovni termin koji upućuje na sektor odnosno industriju hrane – pripremanje i serviranje hrane i pića. Horeca je naziv koji se sastoji iz tri reči Hotel/Restoran/Cafe. Horeca program termin se koristi u mnogim zemljama sveta kao i internacionalnim kompanijama specijalizovanim u ovom sektoru. Ovaj sektor je jedan od najbrže rastućih u Evropi. U početku, pretpostavljalo se da će ovakav vid biznisa biti privremen, sa neregularnim radnim vremenom i niskim platama, ali sada veliki procenat, uglavnom mladih ljudi, radi u ovom sektoru. Za više informacija o terminu horeca mozete naći na ovom linku

Specifikacije:

Tečnost  prijatnog mirisa, otklanja vodeni  kamenac, mrlje, nečistoće i skorele ostatke, pri čemu ne oštećuje hromirani sloj slavine.
pH  ≤ 9

Ambalaža 5l

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Horeca program – Za čišćenje i negu tekstilnog nameštaja“