Horeca program – Sredstvo za čišćenje i negu mekih povšina

Horeca program, sredstvo namenjeno za čišćenje tepiha. Tečnost snažnog mirisa i bez boje. Čisti temeljno i uklanja tvrdokorne nečistoće, ne uništavajući vlakna i tkanine.

pH  ≤  9

Ambalaža 5l

Opis

Horeca program Sredstvo za čišćenje i negu mekih povšina.

Sredstvo namenjeno za čišćenje tepiha iz horeca program -a. Tečnost snažnog mirisa, bez boje. Čisti temeljno, uklanja tvrdokorne nečistoće, ne uništavajući vlakna i tkaninu. Naša ponuda uključuje kompletnu opremu za čišćenje i održavanje restorana, kafića, kao i za čišćenje i održavanje espresso aparata i ostale opreme.

Sta je to horeca?

Horeca je poslovni termin koji upućuje na sektor odnosno industriju hrane – pripremanje i serviranje hrane i pića. Horeca je naziv koji se sastoji iz tri reči Hotel/Restoran/Cafe. Horeca program termin se koristi u mnogim zemljama sveta kao i internacionalnim kompanijama specijalizovanim u ovom sektoru. Ovaj sektor je jedan od najbrže rastućih u Evropi. U početku, pretpostavljalo se da će ovakav vid biznisa biti privremen, sa neregularnim radnim vremenom i niskim platama, ali sada veliki procenat, uglavnom mladih ljudi, radi u ovom sektoru. Za više informacija o terminu horeca mozete naći na ovom linku

Specifikacije:

Tečnost  prijatnog mirisa, odklanja vodeni  kamenac, mrlje, nečistoće i skorele ostatke.
pH  ≤ 9

Ambalaža 5l

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Horeca program – Sredstvo za čišćenje i negu mekih povšina“