Horeca program – Premium tečni sapun

Horeca program, tečni sapun je sredstvo za higijenu ruku koje štiti, hidrira i neguje kožu, čineći je mekom i glatkom. pH vrednost sapuna prilagođena je pH vrednosti kože.

pH ≈ 5 – 6

Ambalaža 5l

 

Opis

Horeca program tečni sapun

Sredstvo namenjeno za higijenu ruku, iz horeca program -a. Tečni sapun štiti, hidrira i neguje kožu, čineći je mekom i glatkom. pH vrednost sapuna prilagođena je pH vrednosti kože. Naša ponuda uključuje kompletnu opremu za čiscenje i održavanje restorana, kafića, kao i za čišćenje i održavanje espresso aprata i ostale opreme.

Sta je to Horeca?

Horeca je poslovni termin koji upućuje na sektor odnosno industriju hrane – pripremanje i serviranje hrane i pića. Horeca je naziv koji se sastoji iz tri reči Hotel/Restoran/Cafe. Horeca program termin se koristi u mnogim zemljama sveta kao i internacionalnim kompanijama specijalizovanim u ovom sektoru. Ovaj sektor je jedan od najbrže rastućih u Evropi. U početku, pretpostavljalo se da će ovakav vid biznisa biti privremen, sa neregularnim radnim vremenom i niskim platama, ali sada veliki procenat, uglavnom mladih ljudi, radi u ovom sektoru. Za više informacija o terminu horeca mozete naći na ovom linku

Specifikacije:

Tečnost  prijatnog mirisa, otklanja mrlje, nečistoće i skorele ostatke, čuvajući kožu.
pH 5 – 6

Ambalaža 5l

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Horeca program – Premium tečni sapun“