Horeca program – GRILL odmašćivač masnoće

Horeca program, sredstvo za čišćenje i odmašćivanje, pogodno je za korišćenje u hotelima, restoranima, kafićima kao i u domaćinstvu.

Ambalaža 1l

Opis

Horeca program GRILL Odmašćivač masnoće

Sredstvo namenjeno za mašinsko pranje tanjira i čaša iz našeg horeca program -a. Pogodno za korišćenje u hotelima, restoranima, kafićima kao i u domaćinstvu.
Naša ponuda uključuje kompletnu opremu za čiscenje i održavanje restorana, kafića, kao i čišćenje, održavanje espresso aprata i ostale opreme.

Sta je to horeca?

Horeca je poslovni termin koji upućuje na sektor odnosno industriju hrane – pripremanje i serviranje hrane i pića. Horeca je naziv koji se sastoji iz tri reči Hotel/Restoran/Cafe. Horeca program termin se koristi u mnogim zemljama sveta kao i internacionalnim kompanijama specijalizovanim u ovom sektoru. Ovaj sektor je jedan od najbrže rastućih u Evropi. U početku, pretpostavljalo se da će ovakav vid biznisa biti privremen, sa neregularnim radnim vremenom i niskim platama, ali sada veliki procenat, uglavnom mladih ljudi, radi u ovom sektoru. Za više informacija o terminu horeca mozete naći na ovom linku

Specifikacije:

Tečnost  prijatnog mirisa, odklanja vodeni  kamenac, mrlje, nečistoće i skorele ostatke, pri čemu ne oštećuje hromirani sloj slavine.
pH 11.8 – 12.0

Ambalaža 5l

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Horeca program – GRILL odmašćivač masnoće“