Akcija!

Šoljice za espresso kafu Vergnano – BELA

Šoljice za espresso kafu sa logotipom Caffe Vergnano, je 100% proizvod Made in Italy, koji potiče od vešte obrade najboljih materijala.

Boja bela

Kategorija: Brand: Caffe Vergnano

Opis

Šoljice za espresso kafu Vergnano Bela

Bele šoljice za espresso kafu sa logotipom Caffe Vergnano, je 100% proizvod Made in Italy, koji potiče od vešte obrade najboljih materijala i sadrži sva italijanska iskustva.

Komplet šolja za kafu Vergnano, koje su karakteristike?
Komplet od 6 belih šolja sa keramičkim logotipom Caffe Vergnano su prelepi i otmeni, komplet za dobrodošlicu prijateljima i jedinstveno vreme za kafu.

Ne samo beli, set šoljica za kafu dostupan je i u drugim bojama, kao što su: ružičasta, crvena, plava i zelena. Pauza za kafu je obavezna, Dajte joj dodatni dodir boje.

 

Kompanija Vergnano

Davno, pre 138 godina, u podnožju torinskih planina, u gradiću Kieri, osnovana je firma Caffè Vergnano. Domeniko Vergnano, predak današnjih vlasnika, otvorio je malu prodavnicu kafe i egzotičnih začina daleke 1882. godine. Međutim, brzo je shvatio da će kafa postati njegovo jedino opredeljenje i istinska ljubav.

Za nekoliko godina, Domeniko je otkrio sve tajne o prženju, mlevenju i mešanju kafe. Posao se brzo razvijao i tri nove prodavnice otvaraju se jedna za drugom u regiji Pijemont. Međutim, prvi iskorak i ono što će obeležiti Domenikov život i život njegovih potomaka , bila je kupovina prve plantaže kafe u Keniji.

Danas je Caffè Vergnano kako jedan od najuglednijih proizvođača espresso kafe i kapsula, tako i jedna od najmodernijih i najdinamičnijih kompanija. 2013 godine smo zauzeli 4. mesto u RETAIL segmentu i 6. u HORECA. U Italiji snabdevamo više od 5000 naših klijenata. U svetu posluje više od 70 franšiznih kafe barova. Izvozimo sa uspehom u više od 90 zemalja sveta.

Kompanija Caffè Vergnano strogo poštuje propise o zaštiti životne sredine i bezbednosti proizvoda. Da bismo u potpunosti ispunili ovaj cilj, osnovali smo poseban tim koji radi na primeni međunarodnih propisa UNI EN ISO 14001:2004, IFS (International Food Standard) i BRC (British Retail Consortium). Kreirali smo i zeleni logo „Caffè Vergnano za životnu sredinu”.

Ukoliko želite više informacija o Vergnano kompaniji kliknite  ovde 

NAŠ IZBOR ZA ŽIVOTNU SREDINU

Da bismo realizovali naš novi paket, prepolovili smo upotrebu devičanske plastike koja dolazi iz neobnovljivih izvora. Pakovanje reciklirano i moguće reciklirati, napravljeno od 50% reciklirane PET plastike (maksimalno dozvoljeno zakonom). za kafu 100% dobro i za životnu sredinu. za vise informacija kliknite ovde

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šoljice za espresso kafu Vergnano – BELA“