Akcija!

Vergnano pods za espresso kafu – Caffe Arabica

Mešavina najbolje arabike iz Latinske Amerike sa aromama cvetnog i svežeg voća u šolji. Nežne note su obogaćene slatkim mirisima, koji podsećaju na dragoceno drvo kedra.

Mešavina je upakovana u pods filtere za espresso kafu.

Pakovanje od 150 kapsula.

Opis

Pods za espresso kafu Caffe Arabica

Pods za espresso kafu su mešavine zatvorene u prethodno upakovane pojedinačne doze mlevene kafe. Mešavina najbolje arabike iz Latinske Amerike sa aromama cvetnog i svežeg voća u šolji. Sa prstohvatom robuste kiselost je izbledela, a nežne note obogaćene su slatkim mirisima, koji podsećaju na dragoceno drvo kedra.

 

Kompanija Vergnano

Davno, pre 138 godina, u podnožju torinskih planina, u gradiću Kieri, osnovana je firma Caffè Vergnano. Domeniko Vergnano, predak današnjih vlasnika, otvorio je malu prodavnicu kafe i egzotičnih začina daleke 1882. godine. Međutim, brzo je shvatio da će kafa postati njegovo jedino opredeljenje i istinska ljubav.

Za nekoliko godina, Domeniko je otkrio sve tajne o prženju, mlevenju i mešanju kafe. Posao se brzo razvijao i tri nove prodavnice otvaraju se jedna za drugom u regiji Pijemont. Međutim, prvi iskorak i ono što će obeležiti Domenikov život i život njegovih potomaka , bila je kupovina prve plantaže kafe u Keniji.

Danas je Caffè Vergnano kako jedan od najuglednijih proizvođača espresso kafe i kapsula, tako i jedna od najmodernijih i najdinamičnijih kompanija. 2013 godine smo zauzeli 4. mesto u RETAIL segmentu i 6. u HORECA. U Italiji snabdevamo više od 5000 naših klijenata. U svetu posluje više od 70 franšiznih kafe barova. Izvozimo sa uspehom u više od 90 zemalja sveta.

Kompanija Caffè Vergnano strogo poštuje propise o zaštiti životne sredine i bezbednosti proizvoda. Da bismo u potpunosti ispunili ovaj cilj, osnovali smo poseban tim koji radi na primeni međunarodnih propisa UNI EN ISO 14001:2004, IFS (International Food Standard) i BRC (British Retail Consortium). Kreirali smo i zeleni logo „Caffè Vergnano za životnu sredinu”.

Ukoliko želite više informacija o Vergnano kompaniji kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vergnano pods za espresso kafu – Caffe Arabica“