Ilsa penna – Latte Art igla za dekorisanje kafe

ILSA Latte Art igla za dekorisanje kafe je idealna za sve barmene koji žele da stvaraju šare na kapućinama ili dovršavaju oblike napravljene mlekom.

Kategorija:

Opis

Latte Art igla za dekorisanje kafe Ilsa penna

ILSA Latte Art igla za dekorisanje kafe od 18/10 nerđajućeg čelika, dužine 13,5 cm. Idealno za sve barmene koji žele da stvaraju šare na kapućinama ili dovršavaju oblike napravljene mlekom. Takođe se može koristiti u jetkanom segmentu, tehnici koja se sastoji u nanošenju mlečne pene na površinu kreme za espresso.

Način korišćenja

Pogledajte kratak informativni video tutorijal kako koristiti iglu za dekorisanje igle.

 

O kompaniji Ilsa srl

Odmah po završetku Drugog svetskog rata, preduzimljivi prodajni predstavnik, gospodin Alfredo Rosso, odlučio je da pokrene fabriku za proizvodnju aparata za kafu: ILSA (skraćenica od Industria Laminazione Stampaggio Alluminio, tj. Fabrika za valjanje i presovanje aluminijuma) osnovana u Torinu.

Na osnovu intuicije i volje osnivača, fabrika je bila posvećena proizvodnji predmeta koji su nedostajali u italijanskim kuhinjama tokom rata. Prva stavka proizvedena pod brendom ILSA je kultni aparat za kafu Napoletana izrađen od 99% čistog aluminijuma, koji je postao simbol vraćenog bogatstva na stolovima Italijana koji su se vratili ispijanju kafe nakon žrtava koje je nametnuo rat.

Kompanija se specijalizovala za proizvodnju aluminijumskih šerpi, šerpica, šerpica i lonaca za kafu, koji fabriku pune zajedno sa kanticama za vodu i vojnim kanticama. Druga generacija porodice Rosso pridružuje se prvoj, unoseći inovacije i domišljatost u različite proizvodne procese.

Početkom 70-ih na tržište su predstavljeni prvi proizvodi od nerđajućeg čelika. U ovom sektoru se kompanija konsoliduje i etablira pre svega kao proizvođač šupljeg voća.

za više informacija o kompaniji Ilsa srl kliknite ovde

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ilsa penna – Latte Art igla za dekorisanje kafe“