Sredstvo za održavanje espresso aparata – Puly milk liquid

Brzo i efikasno uklanja naslage mleka i kalcijuma na i unutar parnih cevi, koje smanjuje efikasnost pene i koje može dovesti do trajnih oštećenja mašine.

Kategorija:

Opis

Sredstvo za održavanje espresso aparata Puly milk liquid

Redovna upotreba sredstva za odrzavanje espresso aparata, Puli Milk Frother Cleaner, smanjuje račune za održavanje i poboljšava teksturu i kvalitet mikropene. Idealno za tradicionalne i automatske aparate za kafu. Uklanja naslage mleka i nakupljanje kalcijuma u ​​parnim cevima. Smanjuje vreme penušenja mleka. Neopasan i lak je za upotrebu.

Čista mašina za kafu daje kafu boljeg ukusa, ima duži radni vek i manje košta održavanje. Svaki deo mora biti netaknut, sprečavajući nakupljanje mleka, kafe i vodenih naslaga koji na kraju uguše potencijal za odličan ukus kafe.

Upustvo za upotrebu

1. Dodajte 25 ml u 500 ml hladne vode
2. U rastvor umetnite usisnu cev vašeg espresso aparata
3. Provucite ceo rastvor kroz penušavac mleka.
4. Za ispiranje ponovite korake 2 i 3 sa 1 litrom vode za piće.

Čišćenje parnog štapića

1. Dodajte 25 ml u 500 ml hladne vode
2. U rastvor umetnite parni štapić
3. Otvorite i zatvorite parni ventil 7/10 puta
4. Za ispiranje ponovite korake 2 i 3 sa 1 litrom vode za piće

 

Koristite dozu od 1 k 25 ml dnevno. Čisti 2 parna kraka ili 1 automatski penilac
Puli Milk efikasno čisti delove automata.

Na sledećem linku mozete videti i vide prezentaciju kako se koristi sredstvo za odrzavanje espresso aparata. Kliknite ovde za video prezentaciju 

 

Kompanija Puli CAFF & Puli mleko

Rođeni u Italiji od 1961. godine, svetski lideri – Testirano i sertifikovano od NSF International Puli CAFF i mleko Puli, proizvedeno u kompaniji ASACHIMICI di Vescovato (CREMONA) Italija osnovana 1890. godine kao lider u primjeni tehnoloških deterdženata, svoje korijene vuče iz kvaliteta i inovacija na međunarodnom tržištu. Nijedna druga linija se ne može pohvaliti potrebnim karakteristikama specifičnih sredstava sredstvo za odrzavanje espresso aparata i profesionalnih kapucinatora.

Čista mašina za kafu, daje kafu bolji ukus, ima duži radni vek i manje košta održavanje zbog toga je sredstvo za odrzavanje espresso aparata važnno. Kao i kod bilo kog komada fino projektovanih mašina, i vi izvadite ono što ste stavili. Čak i najbolje obučeni barista u zemlji boriće se sa loše očišćenom mašinom. Svaki deo mora biti netaknut, sprečavajući nakupljanje mleka, kafe i vodenih naslaga koji na kraju uguše potencijal za odličan ukus kafe. za više informacija o kompaniji kliknite. ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sredstvo za održavanje espresso aparata – Puly milk liquid“