Sredstvo za održavanje espresso aparata – Puly Milk Coffee

Idealno sredstvo za čišćenje mašina. Proizvod visokog kvaliteta koji predstavlja izbor velikog broja ugostitelja i profesionalaca.

Ambalaža 1l

 

Kategorija:

Opis

Sredstvo za održavanje espresso aparata Puly Milk Coffee

Sredstvo za održavanje espresso aparata Puli Milk, smanjuje račune i poboljšava teksturu i kvalitet mikropene. Idealno za tradicionalne i automatske aparate za kafu. Uklanja naslage mleka i nakupljen kamenac u ​​parnim cevima. Poboljšava teksturu mikropene i smanjuje vreme penušenja mleka. Neopasan je i lak za upotrebu.

Puli Milk Cleaner and Descaler, uvezeni direktno iz Italije, dizajnirani su da uklanjaju ostatke mleka sa vašeg penastog nastavka. Brzo i efikasno razgrađuje masne naslage i čak može rastvoriti ostatke tvrdog mleka ako se ostavi preko noći. Vaša oprema ostaje higijenska i potpuno čista.

Preporučuje se da se matična cev čisti barem jednom dnevno Puli Milk-om, kako bi se uklonile naslage mleka i kamenca na i unutar cevi. Nakupljanje naslaga može dovesti do trajnih oštećenja mašina.

– Produžava životni vek vaše opreme
– Velika boca od 1 litra sa zatvaračem za doziranje
– Originalni Puli proizvod
– Idealno za tradicionalne, automatske aparate za kafu
– Smanjuje vreme penušenja mleka
– Neopasan i lak za upotrebu

Na sledećem linku mozete videti i vide prezentaciju kako se koristi sredstvo za odrzavanje espresso aparata. Kliknite ovde za video prezentaciju 

 

Kompanija Puli CAFF & Puli mleko

Rođeni u Italiji od 1961. godine, svetski lideri – Testirano i sertifikovano od NSF International Puli CAFF i mleko Puli, proizvedeno u kompaniji ASACHIMICI di Vescovato (CREMONA) Italija osnovana 1890. godine kao lider u primjeni tehnoloških deterdženata, svoje korijene vuče iz kvaliteta i inovacija na međunarodnom tržištu. Nijedna druga linija se ne može pohvaliti potrebnim karakteristikama specifičnih sredstava sredstvo za odrzavanje espresso aparata i profesionalnih kapucinatora.

Čista mašina za kafu, daje kafu bolji ukus, ima duži radni vek i manje košta održavanje. Kao i kod bilo kog komada fino projektovanih mašina, i vi izvadite ono što ste stavili. Čak i najbolje obučeni barista u zemlji boriće se sa loše očišćenom mašinom. Svaki deo mora biti netaknut, sprečavajući nakupljanje mleka, kafe i vodenih naslaga koji na kraju uguše potencijal za odličan ukus kafe. za više informacija o kompaniji kliknite. ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sredstvo za održavanje espresso aparata – Puly Milk Coffee“