Sredstvo za održavanje espresso aparata – Puly grind crystals

Prvo i jedino sredstvo za čišćenje bez glutena. U potpunosti uklonja ostatke latentne arome i kofeina kafe iz mlina, za komercijalnu i kućnu upotrebu.

Kategorija:

Opis

Sredstvo za održavanje espresso aparata Puly grind crystals

Sredstvo za odrzavanje aparata Puli Milk Grind Crystals, smanjuje račune za održavanje i poboljšava teksturu i kvalitet mikropene. Idealno za tradicionalne i automatske aparate. Uklanja naslage mleka i nakupljen kamenac u ​​parnim cevima, poboljšava teksturu mikropene i smanjuje vreme penušenja mleka.

Jedna od prednosti ovog proizvoda u prahu u odnosu na paletu /tablete, je ta što nema potrebe za promenom podešavanja brusilice, a zatim sa ponovnom kalibracijom. Jedinstveni pantetirani dizajn kristalne strukture Puli Grind, osigurava integritet reznih površina neravnina i neće skraćivati njihov upotrebni vek redovnim čišćenjem.

Upustvo za upotrebu

Na sledećem linku mozete videti i vide prezentaciju kako se koristi sredstvo za odrzavanje espresso aparata. Kliknite ovde za video prezentaciju 

 

Kompanija Puli CAFF & Puli mleko

Rođeni u Italiji od 1961. godine, svetski lideri – Testirano i sertifikovano od NSF International Puli CAFF i mleko Puli, proizvedeno u kompaniji ASACHIMICI di Vescovato (CREMONA) Italija osnovana 1890. godine kao lider u primjeni tehnoloških deterdženata, svoje korijene vuče iz kvaliteta i inovacija na međunarodnom tržištu. Nijedna druga linija se ne može pohvaliti potrebnim karakteristikama specifičnih sredstava sredstvo za odrzavanje espresso aparata i profesionalnih kapucinatora.

Čista mašina za kafu, daje kafu bolji ukus, ima duži radni vek i manje košta održavanje zbog toga je sredstvo za odrzavanje espresso aparata važnno. Kao i kod bilo kog komada fino projektovanih mašina, i vi izvadite ono što ste stavili. Čak i najbolje obučeni barista u zemlji boriće se sa loše očišćenom mašinom. Svaki deo mora biti netaknut, sprečavajući nakupljanje mleka, kafe i vodenih naslaga koji na kraju uguše potencijal za odličan ukus kafe. za više informacija o kompaniji kliknite. ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sredstvo za održavanje espresso aparata – Puly grind crystals“