Sredstvo za održavanje espresso aparata – PULY Descaler espresso

Alat za uklanjanje kamenca Puli Caff, najviše koriste profesionalci za kafu. Puli CAFF  je specifičan proizvod za uklanjanje kamenca na kotlićima i svim aparatima za kafu.

Ambalaža 2x 125 ml

 

Kategorija:

Opis

Sredstvo za održavanje espresso aparata PULY Descaler espresso

Sredstvo za održavanje  aparata Puli Milk,  smanjuje račune za održavanje i poboljšava teksturu i kvalitet mikropene. PULI DESCALER ESPRESSO® je specifičan proizvod za uklanjanje kamenca na kotlićima i svim aparatima za kafu: tradicionalni, mahuna, kapsula, polu i potpuno automatski, nije povezan na dovod vode.

Upustvo za upotrebu

-Za upotrebu sa bilo kojim espreso aparatom i električnim čajnicima.
-Jednostavan za upotrebu i brzo deluje, takođe aktivan u hladnoj vodi.
-Sigurno za opremu u kontaktu sa hranom.
-Bez mirisa i ukusa.
-Ekološki prihvatljiv proizvod.
-Redovno uklanjajte kamenac da biste produžili životni vek aparata za kafu ili čajnika.
-Preporuka za upotrebu zavisi od tvrdoće vode u vašem području.
-Predložena upotreba: Koristite jednu dozu svakih 3-6 meseci za uklanjanje kamenca sa aparata.

 

Na sledećem linku mozete videti i vide prezentaciju kako se koristi sredstvo za odrzavanje espresso aparata. Kliknite ovde za video prezentaciju 

 

Kompanija Puli CAFF & Puli mleko

Rođeni u Italiji od 1961. godine, svetski lideri – Testirano i sertifikovano od NSF International Puli CAFF i mleko Puli, proizvedeno u kompaniji ASACHIMICI di Vescovato (CREMONA) Italija osnovana 1890. godine kao lider u primjeni tehnoloških deterdženata, svoje korijene vuče iz kvaliteta i inovacija na međunarodnom tržištu. Nijedna druga linija se ne može pohvaliti potrebnim karakteristikama specifičnih sredstava sredstvo za odrzavanje espresso aparata i profesionalnih kapucinatora.

Čista mašina za kafu, daje kafu bolji ukus, ima duži radni vek i manje košta održavanje zbog toga je sredstvo za odrzavanje espresso aparata važnno. Kao i kod bilo kog komada fino projektovanih mašina, i vi izvadite ono što ste stavili. Čak i najbolje obučeni barista u zemlji boriće se sa loše očišćenom mašinom. Svaki deo mora biti netaknut, sprečavajući nakupljanje mleka, kafe i vodenih naslaga koji na kraju uguše potencijal za odličan ukus kafe. za više informacija o kompaniji kliknite. ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sredstvo za održavanje espresso aparata – PULY Descaler espresso“