Sredstvo za održavanje espresso aparata – Puly Calcinet

Sredstvo namenjeno za  održavanje profesionalnih espresso mašina i rezervnih delova iz našeg horeca program -a. Pogodno za korišćenje u hotelima, restoranima, kafićima kao i u domaćinstvu.

Kategorija:

Opis

Sredstvo za održavanje espresso aparata Puly Calcinet Descaler Crystals

 Sredstvo za odrzavanje espresso aparata  iz našeg horeca program -a je pogodno za korišćenje u hotelima, restoranima, kafićima, kao i u domaćinstvu. Naša ponuda uključuje kompletnu opremu za čiscenje i održavanje restorana, kafića, kao i čišćenje, održavanje espresso aprata i ostale opreme.

– Proizvedeno od grupe Asachimici
– Ovi kristali su pogodni za uklanjanje kamenca sa aparata za espreso kafu i drugih uređaja.
– Ovo je originalni proizvod kompanije Puli, svetskog lidera u proizvodima za čišćenje.
– Proizvedeno u Italiji

Sta je to horeca?

Horeca je poslovni termin koji upućuje na sektor odnosno industriju hrane – pripremanje i serviranje hrane i pića. Horeca je naziv koji se sastoji iz tri reči Hotel/Restoran/Cafe. Horeca program termin se koristi u mnogim zemljama sveta kao i internacionalnim kompanijama specijalizovanim u ovom sektoru. Ovaj sektor je jedan od najbrže rastućih u Evropi. U početku, pretpostavljalo se da će ovakav vid biznisa biti privremen, sa neregularnim radnim vremenom i niskim platama, ali sada veliki procenat, uglavnom mladih ljudi, radi u ovom sektoru. Za više informacija o terminu horeca mozete naći na ovom linku

 

Kompanija Puli CAFF & Puli mleko

Rođeni u Italiji od 1961. godine, svetski lideri – Testirano i sertifikovano od NSF International Puli CAFF i mleko Puli, proizvedeno u kompaniji ASACHIMICI di Vescovato (CREMONA) Italija osnovana 1890. godine kao lider u primjeni tehnoloških deterdženata, svoje korijene vuče iz kvaliteta i inovacija na međunarodnom tržištu. Nijedna druga linija se ne može pohvaliti potrebnim karakteristikama specifičnih sredstava sredstvo za odrzavanje espresso aparata i profesionalnih kapucinatora.

Čista mašina za kafu, daje kafu bolji ukus, ima duži radni vek i manje košta održavanje zbog toga je sredstvo za odrzavanje espresso aparata važnno. Kao i kod bilo kog komada fino projektovanih mašina, i vi izvadite ono što ste stavili. Čak i najbolje obučeni barista u zemlji boriće se sa loše očišćenom mašinom. Svaki deo mora biti netaknut, sprečavajući nakupljanje mleka, kafe i vodenih naslaga koji na kraju uguše potencijal za odličan ukus kafe. za više informacija o kompaniji kliknite. ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sredstvo za održavanje espresso aparata – Puly Calcinet“