Sredstvo za održavanje espresso aparata – Puly CAFF Descaler bags

Ovaj alat za uklanjanje kamenca Puli Caff, najviše koriste profesionalci za kafu. Puli Cleaner je specijalno napravljen za upotrebu sa espresso aparatima za kućnu upotrebu, što ga čini savršenim za mnoge naše kupce!

Kategorija:

Opis

Sredstvo za održavanje espresso aparata Puly CAFF Descaler

Sredstvo za održavanje espresso aparata Puly CAFF Descaler, smanjuje račune za održavanje i poboljšava teksturu i kvalitet mikropene. Idealno za tradicionalne i automatske aparate za kafu. Uklanja naslage mleka i nakupljen kamenac u ​​parnim cevima.
Poboljšava teksturu mikropene. Smanjuje vreme penušenja mleka. Neopasan i lak za upotrebu.

Upustvo za upotrebu

Čišćenje treba obavljati svakodnevno na profesionalnoj espresso mašini:

Stavite prašak Puli CAFF u slepi filter (filter bez rupa) i pustite vodu da pripremite espresso. Sačekajte 15 sekundi, ispraznite filter i isperite nekoliko puta. I na kraju, da biste bili sigurni, odbacite prvi espresso koji napravite.

Periodično čišćenje šolja i porta filtera:

Pripremite rastvor vrlo vruće vode i kesicu Puli CAFF po litru vode, potopite delove u rastvor najmanje sat vremena (ako možete preko noći). Zatim temeljito isperite.

Držati van domašaja dece
Držati dalje od toplote i vlage
Biorazgradivo: 90%

Za upotrebu sa profesionalnim aparatima za espreso i drugim aparatima za espreso, kao što su: Oscar Nuova Simonelli, Silvia Rancilio, Lelit (osim PL 51), nekim La Pavoni (PCL) i generalno sa svim mašinama koje se mogu ponovo isprati.

Puli Caff se ne sme koristiti na mašinama opremljenim aluminijumskim korpama za filtriranje i aluminijumskim porta filterima.

Na sledećem linku mozete videti i vide prezentaciju kako se koristi sredstvo za odrzavanje espresso aparata. Kliknite ovde za video prezentaciju 

 

Kompanija Puli CAFF & Puli mleko

Rođeni u Italiji od 1961. godine, svetski lideri – Testirano i sertifikovano od NSF International Puli CAFF i mleko Puli, proizvedeno u kompaniji ASACHIMICI di Vescovato (CREMONA) Italija osnovana 1890. godine kao lider u primjeni tehnoloških deterdženata, svoje korijene vuče iz kvaliteta i inovacija na međunarodnom tržištu. Nijedna druga linija se ne može pohvaliti potrebnim karakteristikama specifičnih sredstava sredstvo za odrzavanje espresso aparata i profesionalnih kapucinatora.

Čista mašina za kafu, daje kafu bolji ukus, ima duži radni vek i manje košta održavanje zbog toga je sredstvo za odrzavanje espresso aparata važnno. Kao i kod bilo kog komada fino projektovanih mašina, i vi izvadite ono što ste stavili. Čak i najbolje obučeni barista u zemlji boriće se sa loše očišćenom mašinom. Svaki deo mora biti netaknut, sprečavajući nakupljanje mleka, kafe i vodenih naslaga koji na kraju uguše potencijal za odličan ukus kafe. za više informacija o kompaniji kliknite. ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sredstvo za održavanje espresso aparata – Puly CAFF Descaler bags“