Sredstvo za održavanje espresso aparata – Puly caff powder 900g

Alat za uklanjanje kamenca, Puli Caff, najviše koriste profesionalci za kafu. Puli CAFF sredstvo za uklanjanje kamenca, napravljeno je za espresso aparate.

Ambalaža 900g

Kategorija:

Opis

Sredstvo za održavanje espresso aparata Puly caff powder 900g

Sredstvo za odrzavanje espresso aparata, Puly CAFF Powder, smanjuje račune za održavanje i poboljšava teksturu i kvalitet mikropene. Idealno za tradicionalne i automatske aparate za kafu. Uklanja naslage mleka i nakupljen kamenac u ​​parnim cevima.
Poboljšava teksturu mikropene i smanjuje vreme penušenja mleka. Neopasan je i lak za upotrebu.

Upustvo za upotrebu

Čišćenje treba obavljati svakodnevno na profesionalnoj espresso mašini:

Stavite prašak Puli CAFF u slepi filter (filter bez rupa) i pustite vodu da pripremite espresso. Sačekajte 15 sekundi, ispraznite filter i isperite nekoliko puta. I na kraju, da biste bili sigurni, odbacite prvi espresso koji napravite.

Periodično čišćenje šolja i porta filtera:

Pripremite rastvor vrlo vruće vode i kesicu Puli CAFF po litru vode, potopite delove u rastvor najmanje sat vremena (ako možete preko noći). Zatim temeljito isperite.

Držati van domašaja dece
Držati dalje od toplote i vlage
Biorazgradivo: 90%

Za upotrebu sa profesionalnim aparatima za espreso i drugim aparatima za espreso, kao što su: Oscar Nuova Simonelli, Silvia Rancilio, Lelit (osim PL 51), nekim La Pavoni (PCL) i generalno sa svim mašinama koje se mogu ponovo isprati.

Puli Caff se ne sme koristiti na mašinama opremljenim aluminijumskim korpama za filtriranje i aluminijumskim porta filterima.

Na sledećem linku mozete videti i vide prezentaciju kako se koristi sredstvo za odrzavanje espresso aparata. Kliknite ovde za video prezentaciju 

e

Kompanija Puli CAFF & Puli mleko

Rođeni u Italiji od 1961. godine, svetski lideri – Testirano i sertifikovano od NSF International Puli CAFF i mleko Puli, proizvedeno u kompaniji ASACHIMICI di Vescovato (CREMONA) Italija osnovana 1890. godine kao lider u primjeni tehnoloških deterdženata, svoje korijene vuče iz kvaliteta i inovacija na međunarodnom tržištu. Nijedna druga linija se ne može pohvaliti potrebnim karakteristikama specifičnih sredstava sredstvo za odrzavanje espresso aparata i profesionalnih kapucinatora.

Čista mašina za kafu, daje kafu bolji ukus, ima duži radni vek i manje košta održavanje zbog toga je sredstvo za odrzavanje espresso aparata važnno. Kao i kod bilo kog komada fino projektovanih mašina, i vi izvadite ono što ste stavili. Čak i najbolje obučeni barista u zemlji boriće se sa loše očišćenom mašinom. Svaki deo mora biti netaknut, sprečavajući nakupljanje mleka, kafe i vodenih naslaga koji na kraju uguše potencijal za odličan ukus kafe. za više informacija o kompaniji kliknite. ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovd

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sredstvo za održavanje espresso aparata – Puly caff powder 900g“