Sredstvo za održavanje espresso aparata – Espazzola grouphead čistač

Espazzola je profesionalno sredstvo za održavanje espresso aparata. Uspešno čisti rupe glava espresso mašina. Montira se u grupnoj glavi poput portafilterai koristi vruću vodu iz mašine, za temeljno i sveobuhvatno uklanjanje ostataka kafe sa svih površina.

Kategorija:

Opis

Sredstvo za održavanje espresso aparata Espazzola grouphead čistač

Espazzola je profesionalno sredstvo za održavanje espresso aparata.  Adekvatno čisti rupe glava espresso mašina. Montira se u grupnoj glavi poput portafiltera i koristi vruću vodu iz mašine za temeljno i sveobuhvatno uklanjanje ostataka kafe sa svih površina. Umesto da rukom četkate glavu grupe, mašina se čisti gotovo automatski.

Brzo, lako i sigurno!

KAKO RADI ESPAZZOLA?

Espazzola se sastoji od čvrstog dela čaše koji se može ubaciti u glavu grupe poput portafiltera. Fleksibilni uložak – membrana – montiran je u šolji.

Fleksibilna membrana se prilagođava glavi grupe. Sva područja u ovom tesnom i vrućem delu istovremeno se brišu – do mehaničkog zaptivača i unutrašnjosti portafilter komore!

U isto vreme, vruća voda iz mašine za espresso koristi se za temeljno ispiranje glave grupe. Zatim se sigurno vodi preko ruba čaše u ležište za kapanje.

Uz ovaj pametan princip, čišćenje svih površina u grupnoj glavi traje manje od 20 sekundi i jednako je lako kao i izvlačenje espresso sačme. I to bez većih izlivanja ili izgorelih prstiju! Mašina za espresso čisti se gotovo automatski.

 

Sta je to horeca?

Horeca je poslovni termin koji upućuje na sektor odnosno industriju hrane – pripremanje i serviranje hrane i pića. Horeca je naziv koji se sastoji iz tri reči Hotel/Restoran/Cafe. Horeca program termin se koristi u mnogim zemljama sveta kao i internacionalnim kompanijama specijalizovanim u ovom sektoru. Ovaj sektor je jedan od najbrže rastućih u Evropi. U početku, pretpostavljalo se da će ovakav vid biznisa biti privremen, sa neregularnim radnim vremenom i niskim platama, ali sada veliki procenat, uglavnom mladih ljudi, radi u ovom sektoru. Za više informacija o terminu horeca mozete naći na ovom linku

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sredstvo za održavanje espresso aparata – Espazzola grouphead čistač“