Horeca program – Puly caff brush

Puli Caff četka je posebno dizajnirana za čišćenje aparata za kafu. Glava četke je izrađena od tvrdog najlona i omogućava lakše čišćenje.

Kategorija:

Opis

Horeca program Puly caff brush

Ova četka z našeg horeca program -a, koju su dizajnirali specijalisti za čišćenje Puli Caff, posebno je dizajnirana za adekvatno čišćenje aparata za kafu. Glava četke koja je izrađena od tvrdog najlona, omogućava lako čišćenje. Čišćenje je važan deo održavanja, koje ne garantuje samo duži vek trajanja aparata, već i kvalitetnu kafu.

Proizvedeno u Italiji

Horeca program Sredstvo za čišćenje staklenih površina

Sredstvo namenjeno za  dnevno čišćenje staklenih površina  iz našeg horeca program -a pogodno za korišćenje u hotelima restoranim kaficima kao i u domaćinctvu. Nase ponuda ukljucuje kompletnu opremu za čiscenje i održavanje restorana kafica, kao i čišćenje, održavanje espresso aprata i otale opreme.

Sta je to horeca?

Horeca je poslovni termin koji upućuje na sektor odnosno industriju hrane – pripremanje i serviranje hrane i pića. Horeca je naziv koji se sastoji iz tri reči Hotel/Restoran/Cafe. Horeca program termin se koristi u mnogim zemljama sveta kao i internacionalnim kompanijama specijalizovanim u ovom sektoru. Ovaj sektor je jedan od najbrže rastućih u Evropi. U početku, pretpostavljalo se da će ovakav vid biznisa biti privremen, sa neregularnim radnim vremenom i niskim platama, ali sada veliki procenat, uglavnom mladih ljudi, radi u ovom sektoru. Za više informacija o terminu horeca mozete naći na ovom linku

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Horeca program – Puly caff brush“