Akcija!

Nespresso kapsule za kafu Corsini – Costarica

Nespresso kapsule Costarica predstavlja uravnoteženu mešavinu, punog tela i idealna je za trenutke opuštanja. Sa svojom nežnom aromom i veličanstvenim mirisom, jedna je od najboljih kafa na svetu.

Kapsule su kompatibilne sa Nespresso aparatima za kafu.

Cena je izražena po komadu.

Opis

Nespresso kompatiblne kapsule za kafu Corsini – Costarica

Nespresso kapsule Costarica predstavlja uravnoteženu mešavinu, punog tela i idelana je za trenutke opuštanja.
Ova kafa se gaji od kasnih 1700-ih, u planinama istoimenog okruga, južno od San Josea, na nadmorskoj visini između 1200 i 1700 metara. Klimatski i geografski uslovi u kombinaciji sa bogatstvom dreniranog vulkanskog tla, nude izvrsno prirodno stanište za obrađivanje. Ona je sa svojom laganom, čistom, nežnom aromom i svojim veličanstvenim mirisom, jedna od najboljih kafa na svetu.

Deklaracija:

Naziv robe: Caffe Corsini Colombia Medellin Supremo
Vrsta robe: Espesso kafa
Tip robe: Kafa u kapsulama
Zemlja porekla: Italija
Proizvodi: CORSINO CORSINI S.p.A.
Uvozi : Anangroup Novi Pazar, Republika Srbija

Kompanija Caffe Corsini

Istoriju Caffe Corsini čine ideje i ljudi. Osnovao ga je 1950. godine u Arezzu, Corsino Corsini, koji je iz male radionice za preradu kafe stvorio jednu od najvećih pržionica kafe. Trenutno, pod vođstvom predsednika Patricka Hoffera, portparol kompanije izrađen u Italiji u svetu, predstavlja svoje proizvode u preko 60 zemalja.

PROIZVODNJA

Sa više od 4.500 tona pržene kafe godišnje, Caffe Corsini je na tržištu sa širokim asortimanom proizvoda koji su namenjeni velikim trgovcima na malo.

Zrna kafe različitog porekla sveta biraju se pojedinačno, putovanjem i u potrazi za mešavinama, kako bi se na sto i u bar uneo ukus koji nije rezultat samo broja i opreme, već lica, arome i kultura različitih zemalja. Kao što su Kolumbija, Brazil, Jamajka, Kenija, Indija, Salvador, nova divlja kafa Harenna iz Etiopije i Gvatemala Huehuetenango, oboje Slov Food.

Line Coffee Corsini do nove linije kompanije Artisan, sveže pržena kafa i po izboru mikro-pržionica, asortiman proizvoda pokriva svaku potencijalnu potražnju potrošača, od zrna kafe, tog mlevenog, vafla, američke kafe, ‘ječma, kafe iz organske poljoprivrede i linija koja čaj od ginsenga Corsini.

Ovome se dodaje linija Hario, posvećena metodi „prelivanja“, koja omogućava dobijanje infuzija kafe, prema sporoj životnoj filozofiji. Takođe, Coffee Corsini je takođe lansiran na tržište monokomponentnih kapsula (mahuna i kapsula), kompatibilnih sa glavnim brendovima aparata za kafu, a odeljenje nastavlja da raste.

U osnovi svih pažljivo odabranih mesta uzgoja, proizvodnje i ozbiljnosti i sveprisutnosti kontrola, počev od uzoraka zemlje porekla, a završava se postmarketinškim nadzorom.  Ukoliko želite više informacija o kompanji Caffe Corsini kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nespresso kapsule za kafu Corsini – Costarica“