Akcija!

Nespresso kapsule Borbone – Decaffeinato Respresso

32,00 рсд

Savršena mešavina za espresso kafe bez kofeina, sa kremastom ukusom. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji Caffe Borbone, ova mešavina ima ukus poput tradicionalne napuljske kafe.

Kapsule za kafu su kompatibilne sa Nespresso aparatima za kafu. 

Cena je izražena po komadu.

Opis

Nespresso kompatibilne kapsule  Borbone – Bez kofeina Decaffeinato Respresso

Savršena mešavina za espresso kafe bez kofeina. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji Caffe Borbone, ova mešavina ima ukus poput tradicionalne napuljske kafe. Kapsule su kompatibilne sa Nespresso aparatima za kafu.

Tip: Jednokratna doza
Pakovanje: Zaštitna atmosfera u trostrukom sloju od aluminijumskog filma
Ističe: 24 meseca od proizvodnje

Specifikacije:

  • Kapsule su kompatibilne sa Nespresso aparatima za kafu

Caffè Borbone

Sa tridesetogodišnjim iskustvom, tehničko osoblje Caffè Borbone ima znanje kako pripremiti najbolju kafu na tržištu za potpuno automatski aparat za kafu i cedilo. Caffè Borbone Red Blend napravljen je za one koji vole jaku, gustu kafu, jakog ukusa.
U Napulju se na kafu gleda kao na ljudsko pravo, što je dovelo do stvaranja „caffe sospeso“, omogućavajući kupcima kafića da kupe dodatnu šolju za muke pokrovitelje.
Poslovni sastanci, ručak, večera, povremena druženja … svaka društvena interakcija u Napulju izgrađena je oko kafe! Caffe Borbone je više od puke kompanije: porodica je koja je svoju strast prema kafi gajila tokom mnogih godina, kombinujući novu tehnologiju sa napuljskom tradicijom da bi stvorila visokokvalitetan proizvod.

Tajna našeg uspeha leži u pažljivo odabranim sirovim sastojcima, automatizovanom, ali neprestano nadgledanom proizvodnom procesu i nagonu za napredak koji je uvek vodio brend Caffe Borbone. Za više informacija O kompaniji Caffè Borbone kliknite ovde

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nespresso kapsule Borbone – Decaffeinato Respresso“