Akcija!

Nespresso kapsule FoodNess – Ginseng

Nepogrešiva energija ginsenga, u verziji koja ga je učinila tako popularnim! Jedinstveni i baršunasti ukus, učinjen je još posebnijim zbog prirodne začinske slatkoće smeđeg šećera. 

Kapsule su kompatibilne sa Nespresso aparatima.

Cena je izražena po komadu.

Kategorije: , , Brand: Foodness

Opis

Nespresso kapsule FoodNess Ginseng

Nepogrešiva energija ginsenga, u verziji koja ga je učinila tako popularnim! Nespresso FoodNess Ginseng kapsule sa jedinstvenim i baršunastim ukusom, koji je učinjen još posebnijim, zahvaljujući prirodnoj slatkoći smeđeg šećera.

Sastojci:

Šećer od trske, dehidrirani glukozni sirup, 10% rastvorljiva kafa, delaktozirano obrano mleko u prahu, nehidrogenirana kokosova mast, mlečni proteini, 0,3% ekstrakt ginsenga, arome, sol, emulgator: E471; stabilizator: E340ii; sredstvo protiv zgrudanja: E551.
Sa odabranim mlečnim sastojcima sa malim sadržajem laktoze i u količinama koje omogućavaju održavanje nivoa laktoze u proizvodu ispod 0,1% (0,1g / 100g).
Sa odabranim mlečnim sastojcima sa malim sadržajem laktoze i u količinama koje omogućavaju održavanje nivoa laktoze u proizvodu ispod 0,1% (0,1g / 100g).
Proizvod sadrži glukozu i galaktozu kao posledica razgradnje laktoze. *** Izvor glukoze

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti odnose se na 100g proizvoda u prahu
Energetska vrednost: 422 kcal 1781 kJ
Masti: 9,4g
od toga zasićenih: 8,6g
Ugljeni hidrati: 75,8g
od toga šećeri: 57.4g
Proteini: 8,5g
So: 0,3g
LAKTOZA <0,1g

Bez glutena, bez laktoze.

O kompaniji Foodness

Foodness uspeva da pronađe pravo rešenje za svaki životni stil pomoću širokog spektra proizvoda koji se mogu koristiti van kuće.
Za sve koji paze na KVALITET proizvoda i koji preferiraju strogo ORGANSKU ishranu, ili za one koji su, umesto toga, rigorozno VEGANSKI i VEGETARIJANSKI i, konačno, za sve one koji VELIKO NEGU TELA. Za one koji žive FRENETSKI I stresan ŽIVOT. Za SPORT ljude koji su uvek aktivni i stalno žele da pojačaju svoj metabolizam. I na kraju, poslednje, ali ne najmanje važno, za sve one koji vole da otkrivaju nove ukuse, ali koji ne žele da se odreknu ustaljene kulturne tradicije i kvaliteta ITALIJANSKE hrane i pića.

Ukoliko želite više informacija o kompaniji Foodness kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nespresso kapsule FoodNess – Ginseng“