Espresso kafa Vergnano – Grand Aroma

Espresso kafa bogatog i postojanog ukusa, klasična mešavina najboljih sorti Coffea Arabica i Coffea Robusta. Nepogrešiva aroma za svakodnevno porodično zadovoljstvo.

Cena je izražena po komadu.

 

 

Opis

Espresso kafa Vergnano Grand Aroma

Gran Aroma je mlevena espresso kafa za potrošače koji cene kafu bogatog i postojanog ukusa. Caffe Vergnano Grand Aroma je mešavina snažnog i odlučnog ukusa. Besprekoran kvalitet najboljih sorti Coffea Arabica i Coffea Robusta i sporo, tradicionalno prženje zrna kafe, daju šolji intenzivnu aromu, idealnu za svakodnevni užitak porodicama za vreme doručaka. Vakuumsko pakovanje održava kafu svežom i mirisnom.

Preporučuje se uz Moka Pot (kliknite ovde ako ste zainteresovani ) aparate za kafu. Informacije o tome kako ovaj aparat radi i kako se ispravno koristi mozete naci na sledecem videu.

 

 

 

Kompanija Vergnano

Davno, pre 138 godina, u podnožju torinskih planina, u gradiću Kieri, osnovana je firma Caffè Vergnano. Domeniko Vergnano, predak današnjih vlasnika, otvorio je malu prodavnicu kafe i egzotičnih začina daleke 1882. godine. Međutim, brzo je shvatio da će kafa postati njegovo jedino opredeljenje i istinska ljubav.

Za nekoliko godina, Domeniko je otkrio sve tajne o prženju, mlevenju i mešanju kafe. Posao se brzo razvijao i tri nove prodavnice otvaraju se jedna za drugom u regiji Pijemont. Međutim, prvi iskorak i ono što će obeležiti Domenikov život i život njegovih potomaka , bila je kupovina prve plantaže kafe u Keniji.

Danas je Caffè Vergnano kako jedan od najuglednijih proizvođača espresso kafe i kapsula, tako i jedna od najmodernijih i najdinamičnijih kompanija. 2013 godine smo zauzeli 4. mesto u RETAIL segmentu i 6. u HORECA. U Italiji snabdevamo više od 5000 naših klijenata. U svetu posluje više od 70 franšiznih kafe barova. Izvozimo sa uspehom u više od 90 zemalja sveta.

Kompanija Caffè Vergnano strogo poštuje propise o zaštiti životne sredine i bezbednosti proizvoda. Da bismo u potpunosti ispunili ovaj cilj, osnovali smo poseban tim koji radi na primeni međunarodnih propisa UNI EN ISO 14001:2004, IFS (International Food Standard) i BRC (British Retail Consortium). Kreirali smo i zeleni logo „Caffè Vergnano za životnu sredinu”.

Ukoliko želite više informacija o Vergnano kompaniji kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Espresso kafa Vergnano – Grand Aroma“