Espresso kafa Vergnano – Decaffeinato

Espresso kafa bez kofeina, pojačana intenzivnim voćnim notama, sa primesama sandalovine. Bogato i idealno piće za večernju konzumaciju.

Cena je izražena po komadu.

Opis

Espresso kafa Vergnano Lattina Caffè Decaffeinato

Espresso kafa bez kofeina, pojačana intenzivnim voćnim notama, sa primesama sandalovine od dragocene robuste iz Azije. Idealno za večernju konzumaciju. Fino mlevenje, čini ga pogodnim za pripremu sa kućnim espresso aparatima.

U prodavnici Caffe Vergnano, moguće je pronaći različite vrste mlevenih proizvoda.

Limenka 100% arabike za jak ukus, konzerva turske kafe za orijentalniji ukus. Među mlevenom kafom postoje i Espresso Casa i Gran Aroma, kako biste uživali u kafi na najklasičniji način.

 

Kompanija Vergnano

Davno, pre 138 godina, u podnožju torinskih planina, u gradiću Kieri, osnovana je firma Caffè Vergnano. Domeniko Vergnano, predak današnjih vlasnika, otvorio je malu prodavnicu kafe i egzotičnih začina daleke 1882. godine. Međutim, brzo je shvatio da će kafa postati njegovo jedino opredeljenje i istinska ljubav.

Za nekoliko godina, Domeniko je otkrio sve tajne o prženju, mlevenju i mešanju kafe. Posao se brzo razvijao i tri nove prodavnice otvaraju se jedna za drugom u regiji Pijemont. Međutim, prvi iskorak i ono što će obeležiti Domenikov život i život njegovih potomaka , bila je kupovina prve plantaže kafe u Keniji.

Danas je Caffè Vergnano kako jedan od najuglednijih proizvođača espresso kafe i kapsula, tako i jedna od najmodernijih i najdinamičnijih kompanija. 2013 godine smo zauzeli 4. mesto u RETAIL segmentu i 6. u HORECA. U Italiji snabdevamo više od 5000 naših klijenata. U svetu posluje više od 70 franšiznih kafe barova. Izvozimo sa uspehom u više od 90 zemalja sveta.

Kompanija Caffè Vergnano strogo poštuje propise o zaštiti životne sredine i bezbednosti proizvoda. Da bismo u potpunosti ispunili ovaj cilj, osnovali smo poseban tim koji radi na primeni međunarodnih propisa UNI EN ISO 14001:2004, IFS (International Food Standard) i BRC (British Retail Consortium). Kreirali smo i zeleni logo „Caffè Vergnano za životnu sredinu”.

Ukoliko želite više informacija o Vergnano kompaniji kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Espresso kafa Vergnano – Decaffeinato“