Espresso kafa u zrnu Vergnano – Grand Aroma 500g

Espresso kafa bogatog i postojanog ukusa, klasična mešavina najboljih sorti Coffea Arabica i Coffea Robusta. Nepogrešiva aroma za svakodnevno porodično zadovoljst.

Ambalaža 500g

 

 

Opis

Espresso kafa u zrnu Vergnano Grand Aroma

Gran Aroma Espresso kafa u zrnu za potrošače koji cene kafu bogatog i postojanog ukusa. Caffe Vergnano Grand Aroma je mešavina snažnog i odlučnog ukusa. Besprekoran kvalitet najboljih sorti Coffea Arabica i Coffea Robusta i sporo, tradicionalno prženje zrna kafe, daju šolji intenzivnu aromu, idealnu za svakodnevni užitak porodicama za vreme doručaka. Vakuumsko pakovanje održava kafu svežom i mirisnom.

Preporučuje se uz Moka Pot (kliknite ovde ako ste zainteresovani ) aparate za kafu. Informacije o tome kako ovaj aparat radi i kako se ispravno koristi mozete naci na sledecem videu.

 

 

 

Kompanija Vergnano

Davno, pre 138 godina, u podnožju torinskih planina, u gradiću Kieri, osnovana je firma Caffè Vergnano. Domeniko Vergnano, predak današnjih vlasnika, otvorio je malu prodavnicu kafe i egzotičnih začina daleke 1882. godine. Međutim, brzo je shvatio da će kafa postati njegovo jedino opredeljenje i istinska ljubav.

Za nekoliko godina, Domeniko je otkrio sve tajne o prženju, mlevenju i mešanju kafe. Posao se brzo razvijao i tri nove prodavnice otvaraju se jedna za drugom u regiji Pijemont. Međutim, prvi iskorak i ono što će obeležiti Domenikov život i život njegovih potomaka , bila je kupovina prve plantaže kafe u Keniji.

Danas je Caffè Vergnano kako jedan od najuglednijih proizvođača espresso kafe i kapsula, tako i jedna od najmodernijih i najdinamičnijih kompanija. 2013 godine smo zauzeli 4. mesto u RETAIL segmentu i 6. u HORECA. U Italiji snabdevamo više od 5000 naših klijenata. U svetu posluje više od 70 franšiznih kafe barova. Izvozimo sa uspehom u više od 90 zemalja sveta.

Kompanija Caffè Vergnano strogo poštuje propise o zaštiti životne sredine i bezbednosti proizvoda. Da bismo u potpunosti ispunili ovaj cilj, osnovali smo poseban tim koji radi na primeni međunarodnih propisa UNI EN ISO 14001:2004, IFS (International Food Standard) i BRC (British Retail Consortium). Kreirali smo i zeleni logo „Caffè Vergnano za životnu sredinu”.

Ukoliko želite više informacija o Vergnano kompaniji kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Espresso kafa u zrnu Vergnano – Grand Aroma 500g“