Mleko za kafu – Cremosso latte 3.2% mlečne masti

Cremoso latte na italijanskom znači kremasto mleko. To je upravo ono što Vam je potrebno za  perfektnu pripremu jutarnje ili popodnevne kafu.

Mleko za kafu sa 3.2% mlečne masti

Kategorija:

Opis

Cremoso Latte – mleko za kafu

Cremoso Latte je mleko za kafu namenjeno profesionalnim baristima, razvijeno u Italiji, a proizvedeno u Srbiji. Zahvaljujući jedinstvenoj i inovativnoj tehnologiji proizvodnje, omogućene su posebne performanse pri pravljenju mlečne kreme. Savršeno je za sve vrste kafa, pripremu toplih i hladnih napitaka, kao i za kuvanje.

Ovo mleko sadrži idealan procenat mlečne masti – 3,2% – koji obezbeđuje pun i kremasti ukus svakom napitku, kao i proteine – 3 g na 100ml – koji daju mogućnost za pravljenje idealne, guste i postojane mlečne kreme.

Cremoso Latte je dugotrajno mleko koje ne zahteva čuvanje na hladnom mestu (pre otvaranja tetrapaka), ima duge rokove upotrebe i prilagođeno je za lako rukovanje profesionalnim kupcima u Horeca sektoru.

Za napitke od kafe u kojima svakodnevno uživamo, Cremoso Latte obezbeđuje gustu i postojanu mlečnu kremu, koja Baristima omogućava najbolju i najlakšu pripremu perfektnog kapućina kao i ostalih napitaka od kafe.

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mleko za kafu – Cremosso latte 3.2% mlečne masti“