Akcija!

Mithos kapsule Pop caffe Cremoso

Zlatna i gusta krema ove espresso kafe je postojana. Čisti aromatični izraz s ljubavlju, podseća na orijentalne začine, sa zanimljivim aromama vanile i crnog bibera.

Kapsule su kompatibilne sa mithos aparatima.

Cena je izražena po komadu.

Opis

Mithos kompatibilne kapsule Pop caffe cremoso

Njegova bogata aroma upakovana u nespresso kopatibilne kapsule je otkucaj srca svih naših kafa. Pravimo jedan jednostavan snimak našeg intenzivnog pečenja za najelegantnije piće.

Naša praznična pića su na raspolaganju – tako da je zvanično „najlepše doba godine“. Od klasika kao što je After Eight® Hot Chocolate do novog Kualiti Street® Toffee Penni Latte-a, postoje ukusi koji će vam upotpuniti Božić.

 

Kompanija costa caffe

Simfed srl – Innovation coffee je kompanija za prženje kafe, sertifikovana prema UNI EN ISO standardima, locirana na jugoistoku Sicilije u Raguzi, poznata po svojim brendovima Pop Caffe i Ekpre za Vending i Mispresso za veliku distribuciju. To je dinamična, strastvena, inovativna kompanija koja je na tržištu od 1999. godine i bavi se proizvodnjom i marketingom kafe u zrnu, kapsula, mahuna i rastvorljivih proizvoda.

Opremljen je sistemima koji mogu da proizvedu jednu porciju kafe, mahune i kapsule sa sklonošću istraživanju koje ima za cilj kvalitet i izvrsnost u formatima koji mogu da poboljšaju zadovoljstvo i ukus.

Ukoliko želite više informacija o Simfed srl i njihovom brendu pop caffe kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde