Akcija!

Mithos kapsule Pop caffe Arabico

Mešavina najbolje  arabike sa aromama cvetnog i svežeg voća u šolji. Nežne note su obogaćene slatkim mirisima, koji podsećaju na dragoceno drvo kedra.

Cena je izražena po komadu.

Kapsule su kompatibilne sa mithos aparatima.

 

Opis

Mithos kompatibilne kapsule Pop caffe Arabico

Njegova bogata aroma upakovana u nespresso kopatibilne kapsule je otkucaj srca svih naših kafa. Pravimo jedan jednostavan snimak našeg intenzivnog pečenja za najelegantnije piće.

Naša praznična pića su na raspolaganju – tako da je zvanično „najlepše doba godine“. Od klasika kao što je After Eight® Hot Chocolate do novog Kualiti Street® Toffee Penni Latte-a, postoje ukusi koji će vam upotpuniti Božić.

 

Kompanija costa caffe

Simfed srl – Innovation coffee je kompanija za prženje kafe, sertifikovana prema UNI EN ISO standardima, locirana na jugoistoku Sicilije u Raguzi, poznata po svojim brendovima Pop Caffe i Ekpre za Vending i Mispresso za veliku distribuciju. To je dinamična, strastvena, inovativna kompanija koja je na tržištu od 1999. godine i bavi se proizvodnjom i marketingom kafe u zrnu, kapsula, mahuna i rastvorljivih proizvoda.

Opremljen je sistemima koji mogu da proizvedu jednu porciju kafe, mahune i kapsule sa sklonošću istraživanju koje ima za cilj kvalitet i izvrsnost u formatima koji mogu da poboljšaju zadovoljstvo i ukus.

Ukoliko želite više informacija o Simfed srl i njihovom brendu pop caffe kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde