Akcija!

Moka pot aparat za espresso kafu Vergnano – Rozi

Moka pot aparat za espresso kafu  u roze boji. Sprava koja vam omogućava jednostavnu pripremu espresso kafe, na autentičan italijanski način.
Idealno za one koji vole kampovanje u prirodi.

Opis

Moka pot aparat za espresso kafu Vergnano Rozi

Moka pot aparat za espresso kafu je  idealan predmet, kako za Italijane, tako i za ljubitelje kafe širom sveta. Ako želite da pripremite autentičnu italijansku kafu, neće vam trebati samo visokokvalitetna mlevena kafa kompanije Caffe Vergnano, već i aparat za kafu sa šporetom. Dizajniran s ljubavlju Caffe Vergnano, ovaj rozi Moka pot je vrlo jednostavan za upotrebu.

Upustvo za korišćenje:

Postoji samo nekoliko jednostavnih pravila koje morate imati na umu kada italijansku kafu pripremate kod kuće. Ne zaboravite da u rezervoar  stavite hladnu vodu i napunite je samo do ventila. Dodajte mlevenu kafu u filter, ali pazite da je ne pritisnete. Maknite lonac Moka sa vatre kad počne da žubori. Otvorite poklopac da ispusti paru i poslužite u jednoj od naših keramičkih šolja za espresso.
Pogledajte i video prezentaciju kako se pravilno koristi moka pot. Video prezentacija

Održavanje

Nakon upotrebe, odmah očistite sunđerom ili ubrusom i isperite toplom vodom sve delove moka pota. Ne koristiti tečnost za sudove ili neka druga  sredstva za pranje. Potrudite se da vaš moka pot uvek bude čist i spreman za upotrebu.

 

Kompanija Vergnano

Davno, pre 138 godina, u podnožju torinskih planina, u gradiću Kieri, osnovana je firma Caffè Vergnano. Domeniko Vergnano, predak današnjih vlasnika, otvorio je malu prodavnicu kafe i egzotičnih začina daleke 1882. godine. Međutim, brzo je shvatio da će kafa postati njegovo jedino opredeljenje i istinska ljubav.

Danas je Caffè Vergnano kako jedan od najuglednijih proizvođača espresso kafe i kapsula, tako i jedna od najmodernijih i najdinamičnijih kompanija. 2013 godine smo zauzeli 4. mesto u RETAIL segmentu i 6. u HORECA. U Italiji snabdevamo više od 5000 naših klijenata. U svetu posluje više od 70 franšiznih kafe barova. Izvozimo sa uspehom u više od 90 zemalja sveta.

Kompanija Caffè Vergnano strogo poštuje propise o zaštiti životne sredine i bezbednosti proizvoda. Da bismo u potpunosti ispunili ovaj cilj, osnovali smo poseban tim koji radi na primeni međunarodnih propisa UNI EN ISO 14001:2004, IFS (International Food Standard) i BRC (British Retail Consortium). Kreirali smo i zeleni logo „Caffè Vergnano za životnu sredinu”.

Ukoliko želite više informacija o Vergnano kompaniji kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde