ILSA Revolution latijer – latte art posuda za mleko

Umetnički latijer za mleko, za kapućino i latte, sa dva paralelna nosača serije Revolution Split. Radite sa dva različita izliva bez potrebe da menjate bokal za mleko! Revolucija ponovo otkriva način na koji rade baristi i latte umetnici.

Kategorije: ,

Opis

Latte art posuda za mleko ILSA Revolution Split Milk

Latte art posuda za mleko  Revolution Duet ima beskrajan kreativni potencijal. Sa Revolution Duetom imate 2 paralelna mesta  bokal za mleko je kao da imate dva bokala u jednom! Veći izliv za glavni preliv i manji za pročišćavanje uzorka. Radite sa dva različita izliva bez potrebe da menjate bokal za mleko! Revolucija ponovo otkriva način na koji rade baristi i latte umetnici.

Napravljen od od nerđajućeg čelika 18/10, kapaciteta 30 cl (3 šoljice).

Splitski(Razdvojivi) serijal „Revolution“ Split latijeri za mleko „Revolution“ opremljeni su sa dva identična i paralelna prednja kljuna, a dostupni su u formatima od 30 i 50 cl.

Dizajn split kašika za mleko omogućava vam da stvorite složene uzorke na kapućinu ili čak povećate brzinu usluge radeći dva espressa istovremeno.

Dva jednaka i paralelna kljuna omogućavaju da:

  • izvodite dva identična ukrasa u istoj šolji, pružajući novi kreativni doprinos i najmaštovitijim konobarima;
  • napravite dva kapučina istovremeno (sa formatom od 50 cl);
  • ukrasite dva espressa istovremeno (sa formatom 30 cl).
  • Ove kašike za mleko imaju veliki potencijal za upotrebu i zato omogućavaju da se prepolovi vreme obrade, a da se u šolji zadrži ista količina proizvoda.

Način korišćenja

Pogledajte kratak informativni video kako koristiti ilsa proizvode.

 

O kompaniji Ilsa srl

Odmah po završetku Drugog svetskog rata, preduzimljivi prodajni predstavnik, gospodin Alfredo Rosso, odlučio je da pokrene fabriku za proizvodnju aparata za kafu: ILSA (skraćenica od Industria Laminazione Stampaggio Alluminio, tj. Fabrika za valjanje i presovanje aluminijuma) osnovana u Torinu.

Na osnovu intuicije i volje osnivača, fabrika je bila posvećena proizvodnji predmeta koji su nedostajali u italijanskim kuhinjama tokom rata. Prva stavka proizvedena pod brendom ILSA je kultni aparat za kafu Napoletana izrađen od 99% čistog aluminijuma, koji je postao simbol vraćenog bogatstva na stolovima Italijana koji su se vratili ispijanju kafe nakon žrtava koje je nametnuo rat.

Kompanija se specijalizovala za proizvodnju aluminijumskih šerpi, šerpica, šerpica i lonaca za kafu, koji fabriku pune zajedno sa kanticama za vodu i vojnim kanticama. Druga generacija porodice Rosso pridružuje se prvoj, unoseći inovacije i domišljatost u različite proizvodne procese.

Početkom 70-ih na tržište su predstavljeni prvi proizvodi od nerđajućeg čelika. U ovom sektoru se kompanija konsoliduje i etablira pre svega kao proizvođač šupljeg voća.

za više informacija o kompaniji Ilsa srl kliknite ovde

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ILSA Revolution latijer – latte art posuda za mleko“