ILSA Evolution Rainbow – late art posuda za mleko

Umetnički latijer za mleko, za kapućino i latte, sa iridescentnom PVD presvlakom .Uživajte u stvaranju pravog malog umetničkog dela u šoljicama.

Kategorije: ,

Opis

Late art posuda za mleko ILSA Evolution Rainbow

Late art posuda za mleko Rainbow od nerđajućeg čelika 18/10 sa nelepljivim premazom. Referentna tačka u svetu LATTE ART, ekskluzivni dizajn pogoduje pripremi kapućina na majstorski način.

Inovativni utor na kašiki za mleko ubrzava vrtložni protok mleka, favorizujući: ugradnju vazduha i uklanjanje većih mehurića vazduha, formiranje homogene kreme optimalne gustine, smanjenje vremena proizvodnje, a može se koristiti kao referenca za doziranje količine mleka koje se koristi. Oblik kljuna omogućava vam preciznu kontrolu protoka mleka koji se uliva, olakšavajući izvršavanje ukrasa. Velika potporna površina baze olakšava hlađenje neiskorišćenog mleka. Ergonomska ručka garantuje savršen zahvat.

Način korišćenja

Pogledajte kratak informativni video kako koristiti ilsa proizvode.

 

O kompaniji Ilsa srl

Odmah po završetku Drugog svetskog rata, preduzimljivi prodajni predstavnik, gospodin Alfredo Rosso, odlučio je da pokrene fabriku za proizvodnju aparata za kafu: ILSA (skraćenica od Industria Laminazione Stampaggio Alluminio, tj. Fabrika za valjanje i presovanje aluminijuma) osnovana u Torinu.

Na osnovu intuicije i volje osnivača, fabrika je bila posvećena proizvodnji predmeta koji su nedostajali u italijanskim kuhinjama tokom rata. Prva stavka proizvedena pod brendom ILSA je kultni aparat za kafu Napoletana izrađen od 99% čistog aluminijuma, koji je postao simbol vraćenog bogatstva na stolovima Italijana koji su se vratili ispijanju kafe nakon žrtava koje je nametnuo rat.

Kompanija se specijalizovala za proizvodnju aluminijumskih šerpi, šerpica, šerpica i lonaca za kafu, koji fabriku pune zajedno sa kanticama za vodu i vojnim kanticama. Druga generacija porodice Rosso pridružuje se prvoj, unoseći inovacije i domišljatost u različite proizvodne procese.

Početkom 70-ih na tržište su predstavljeni prvi proizvodi od nerđajućeg čelika. U ovom sektoru se kompanija konsoliduje i etablira pre svega kao proizvođač šupljeg voća.

za više informacija o kompaniji Ilsa srl kliknite ovde

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ILSA Evolution Rainbow – late art posuda za mleko“