ILSA Revolution reverse latijer – late art posuda za mleko

Umetnički latijer za mleko, sa izolacijom od toplote  za kapućino i latte. Radite sa dva različita izliva bez potrebe da menjate bokal za mleko! Revolucija ponovo otkriva način na koji rade baristi i latte umetnici.

Kategorije: ,

Opis

Late art posuda za mleko ILSA sa izolacijom od toplote

Late art posuda za mleko sa izolacijom od toplote, ima beskrajan kreativni potencijal. Dizajn ovog modela je zaista revolucionaran. U stvari je vrč za mleko sa 2 različita izliva postavljena na 180 °. Bez drške, ali opremljen je neklizavajućim silikonskim trakom, kako biste mogli da odlučite koji kljun ćete koristiti. Idealno za korisnike desne i leve ruke. Potpuna sloboda držanja i kretanja.

SA POVRATKOM JE MOGUĆE …

… koristite veći kljun za stvaranje kontrasta, a manji za ukrašavanje i završavanje. Sa Reverse modelom biće slično imati 2 kašike mleka u 1! PROJEKTOVANI OD ILSA Međunarodno patentiran ili zaštitni znak registrovan od strane Ilsa.

Dizajn split kašika za mleko omogućava vam da stvorite složene uzorke na kapućinu ili čak povećate brzinu usluge radeći dva espressa istovremeno.

Dva jednaka i paralelna kljuna omogućavaju da:

  • izvodite dva identična ukrasa u istoj šolji, pružajući novi kreativni doprinos i najmaštovitijim konobarima;
  • napravite dva kapučina istovremeno (sa formatom od 50 cl);
  • ukrasite dva espressa istovremeno (sa formatom 30 cl).
  • Ove kašike za mleko imaju veliki potencijal za upotrebu i zato omogućavaju da se prepolovi vreme obrade, a da se u šolji zadrži ista količina proizvoda.

Način korišćenja

Pogledajte kratak informativni video kako koristiti ilsa proizvode.

 

O kompaniji Ilsa srl

Odmah po završetku Drugog svetskog rata, preduzimljivi prodajni predstavnik, gospodin Alfredo Rosso, odlučio je da pokrene fabriku za proizvodnju aparata za kafu: ILSA (skraćenica od Industria Laminazione Stampaggio Alluminio, tj. Fabrika za valjanje i presovanje aluminijuma) osnovana u Torinu.

Na osnovu intuicije i volje osnivača, fabrika je bila posvećena proizvodnji predmeta koji su nedostajali u italijanskim kuhinjama tokom rata. Prva stavka proizvedena pod brendom ILSA je kultni aparat za kafu Napoletana izrađen od 99% čistog aluminijuma, koji je postao simbol vraćenog bogatstva na stolovima Italijana koji su se vratili ispijanju kafe nakon žrtava koje je nametnuo rat.

Kompanija se specijalizovala za proizvodnju aluminijumskih šerpi, šerpica, šerpica i lonaca za kafu, koji fabriku pune zajedno sa kanticama za vodu i vojnim kanticama. Druga generacija porodice Rosso pridružuje se prvoj, unoseći inovacije i domišljatost u različite proizvodne procese.

Početkom 70-ih na tržište su predstavljeni prvi proizvodi od nerđajućeg čelika. U ovom sektoru se kompanija konsoliduje i etablira pre svega kao proizvođač šupljeg voća.

za više informacija o kompaniji Ilsa srl kliknite ovde

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ILSA Revolution reverse latijer – late art posuda za mleko“