ILSA latijer -late art posuda za mleko

Umetnički latijer za mleko, za kapućino i latte. Čelični latijer za mleko, specifičan za latte art čiji oblik kljuna olakšava obradu ukrasa kafe.

Kategorije: ,

Opis

Late art posuda za mleko ILSA latijeri -Čelični latijer za mleko

Čelični latijer za mleko, specifičan za latte art. Oblik kljuna olakšava obradu ukrasa kafe. Nagib i konformacija ručke omogućavaju lako kretanje zgloba. Late art posuda za mleko ima beskrajan kreativni potencijal. Čelični latijer za mleko, specifičan za latte art. Oblik kljuna olakšava obradu ukrasa kafe. Nagib i konformacija ručke omogućavaju lako kretanje zgloba.

Napravljen od od nerđajućeg čelika 18/10, kapaciteta 30 cl (3 šoljice).

 

Način korišćenja

Pogledajte kratak informativni video kako koristiti ilsa proizvode.

 

O kompaniji Ilsa srl

Odmah po završetku Drugog svetskog rata, preduzimljivi prodajni predstavnik, gospodin Alfredo Rosso, odlučio je da pokrene fabriku za proizvodnju aparata za kafu: ILSA (skraćenica od Industria Laminazione Stampaggio Alluminio, tj. Fabrika za valjanje i presovanje aluminijuma) osnovana u Torinu.

Na osnovu intuicije i volje osnivača, fabrika je bila posvećena proizvodnji predmeta koji su nedostajali u italijanskim kuhinjama tokom rata. Prva stavka proizvedena pod brendom ILSA je kultni aparat za kafu Napoletana izrađen od 99% čistog aluminijuma, koji je postao simbol vraćenog bogatstva na stolovima Italijana koji su se vratili ispijanju kafe nakon žrtava koje je nametnuo rat.

Kompanija se specijalizovala za proizvodnju aluminijumskih šerpi, šerpica, šerpica i lonaca za kafu, koji fabriku pune zajedno sa kanticama za vodu i vojnim kanticama. Druga generacija porodice Rosso pridružuje se prvoj, unoseći inovacije i domišljatost u različite proizvodne procese.

Početkom 70-ih na tržište su predstavljeni prvi proizvodi od nerđajućeg čelika. U ovom sektoru se kompanija konsoliduje i etablira pre svega kao proizvođač šupljeg voća.

za više informacija o kompaniji Ilsa srl kliknite ovde

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ILSA latijer -late art posuda za mleko“