Akcija!

Nespresso kapsule Gattopardo – Solubili Cappuccino

Kapsule Gattopardo Cappuccino kapsule idealne su za uživanje u bilo koje doba dana. Ako želite kratku, opuštajuću pauzu, ova kapsula je idealno rešenje za Vas!

Kapsule su kompatibilne sa Nespresso aparatima.

Cena je izražena u pakovanju. 16 kapsula

Opis

Nespresso kapsule Gattopardo – Solubili Cappuccino

Rastvorljive kapsule kompatibilne sa Nespresso aparatima, proizvedene su pečenjem kafe ToDa. Rastvorljivo piće je savršeno dozirano za upotrebu na bilo kojoj Nespresso mašini.

Preporučljivo je čuvati na hladnom i suvom mestu.

Sastojci:

Šećer, surutka, obrano mleko u prahu, glukozni sirup, hidrogenizovana biljna mast (kokos), instant kafa (7%), kokosov prah sa manje masti (5%), ukusi, mlečni protein, stabilizatori (E340, E452), laktoza (mlečna), so, emulgator (E471), sredstva protiv kočenja (E341)

Alergeni: Mleko, laktoza i derivati. Može sadržati gluten i tragove orašastih plodova.

Nutritivne vrednosti:

Energetske vrednosti: 1700 kJ / 400 kcal
Proteini: 7.6 g
Ugljeni hidrati: 78 g
Lipidi: 7,0 g

O kampaniji

Brend sicilijanske kompanije To.Da. Caffe, Gattopardo Cortado rođen iz preduzetničke ideje dva prijatelja, proizvodi i plasira svoje proizvode na nacionalnom i međunarodnom tržištu.

Osnovana 1994. godine kao mala zanatska kompanija posvećena prženju kafe, TO.DA. Caffe Srl je vremenom evoluirao u industriju. Dinamična i neprestano se širi stvarnost koja je, dok je svoje proizvode od prženja proizvodila i plasirala u velikoj meri, zadržala brigu i ljubav ručne obrade.

Ključna reč koja obuhvata celokupnu filozofiju kompanije: kompatibilnost. Ona koja objedinjuje naše stručno osoblje, uvek u međusobnoj sinergiji. To su naši proizvodni procesi sa najsavremenijim higijenskim i bezbednosnim standardima. I, iznad svega, sama duša naših mahuna i kapsula kompatibilnih sa najboljim sistemima na tržištu: kvalitetna linija, sposobna da vrati aromu i miris najfinijih mešavina

Ukoliko želite više informacija o Gattopardo Cortado kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nespresso kapsule Gattopardo – Solubili Cappuccino“