Akcija!

Nespresso kapsule za kafu Gattopardo – Cortado

Cortado Nespresso kapsule za kafu su savršene za pripremu neponovljivog espressa. Sa umerenom količinom vrućeg mleka, predstavlja idealnu kafu za početak novog dana.

Kapsule su kompatibilne sa Nespresso aparatima.

Cena je izražena u pakovanju. 16 kapsula

Kategorije: , Brand: Caffe Gattopardo

Opis

Gattopardo Cortado nespresso kapsule sa ukusom đumbira i lešnika

Tradicionalno, Cortado je espreso kafa, sa umerenom količinom vrućeg mleka, koje se koristi za smanjenje kiselosti. Poreklom je iz Argentine i veoma je popularna u Španiji i Portugalu, gde je tradicija da se ova kafa pije uveče.

Sastojci:

Šećer, obrano mleko u prahu, glukozni sirup, instant kafa (10%), hidrogenizovana biljna mast (kokos), laktoza (mleko), kakao u prahu sa niskim sadržajem masti (5%), surutka (mleko), stabilizatori (E340, E452 ), sol, mlečni proteini, sredstvo protiv zgrudanja (E341), emulgator (E471), arome.

Alergeni: mleko, laktoza i derivati. Može sadržati gluten i tragove orašastih plodova.

Nutritivne vrednosti:

Energetska vrednost: 1700 KJ – 400 Kcal
Proteini: 7.6 g
Ugljeni hidrati: 78 g
od toga šećeri: 77 g
Masti: 7,0 g
od toga zasićene masti: 6,6 g

O kampaniji

Brend sicilijanske kompanije To.Da. Caffe, Gattopardo Cortado rođen iz preduzetničke ideje dva prijatelja, proizvodi i plasira svoje proizvode na nacionalnom i međunarodnom tržištu.

Osnovana 1994. godine kao mala zanatska kompanija posvećena prženju kafe, TO.DA. Caffe Srl je vremenom evoluirao u industriju. Dinamična i neprestano se širi stvarnost koja je, dok je svoje proizvode od prženja proizvodila i plasirala u velikoj meri, zadržala brigu i ljubav ručne obrade.

Ključna reč koja obuhvata celokupnu filozofiju kompanije: kompatibilnost. Ona koja objedinjuje naše stručno osoblje, uvek u međusobnoj sinergiji. To su naši proizvodni procesi sa najsavremenijim higijenskim i bezbednosnim standardima. I, iznad svega, sama duša naših mahuna i kapsula kompatibilnih sa najboljim sistemima na tržištu: kvalitetna linija, sposobna da vrati aromu i miris najfinijih mešavina

Ukoliko želite više informacija o Gattopardo Cortado kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nespresso kapsule za kafu Gattopardo – Cortado“