Akcija!

Dolce Gusto kapsule za kafu Gattopardo – Cappuccino

Dolce Gusto Cappuccino kapsule su idealne kafe, sa ukusom kapućina, za bilo koje doba dana, za vreme doručka ili pak za vreme opuštajuće pauze.

Kapsule su kompatibilne sa Dolce Gusto aparatima.

Cena je izražena u pakovanju. 16 kapsula

Kategorije: ,

Opis

 Dolce Gusto kapsule Gattopardo – Solubili Cappuccino

ToDa coffee nudi jednu od najboljih rastvorljivih kafa u Dolce Gusto kapsule sa ukusom kapućina. Smesa kapućina se meša i pakuje u sicilijanskoj fabrici kompanije To.Da. u strogom proizvodnom procesu.

Preporučljivo je čuvati na hladnom i suvom mestu.

Sastojci:

Šećer, surutka, obrano mleko u prahu, glukozni sirup, hidrogenizovana biljna mast (kokos), instant kafa (7%), kokosov prah sa manje masti (5%), ukusi, mlečni protein, stabilizatori (E340, E452), laktoza (mlečna), so, emulgator(E471).

Alergeni: Mleko, laktoza i derivati. Može sadržati gluten i tragove orašastih plodova.

Nutritivne vrednosti:

Energetske vrednosti: 1700 kJ / 400 kcal
Proteini: 7.6 g
Ugljeni hidrati: 78 g
Lipidi: 7,0 g

O kampaniji

Brend sicilijanske kompanije To.Da. Caffe, Gattopardo Cortado rođen iz preduzetničke ideje dva prijatelja, proizvodi i plasira svoje proizvode na nacionalnom i međunarodnom tržištu.

Osnovana 1994. godine kao mala zanatska kompanija posvećena prženju kafe, TO.DA. Caffe Srl je vremenom evoluirao u industriju. Dinamična i neprestano se širi stvarnost koja je, dok je svoje proizvode od prženja proizvodila i plasirala u velikoj meri, zadržala brigu i ljubav ručne obrade.

Ključna reč koja obuhvata celokupnu filozofiju kompanije: kompatibilnost. Ona koja objedinjuje naše stručno osoblje, uvek u međusobnoj sinergiji. To su naši proizvodni procesi sa najsavremenijim higijenskim i bezbednosnim standardima. I, iznad svega, sama duša naših mahuna i kapsula kompatibilnih sa najboljim sistemima na tržištu: kvalitetna linija, sposobna da vrati aromu i miris najfinijih mešavina

Ukoliko želite više informacija o Gattopardo Cortado kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dolce Gusto kapsule za kafu Gattopardo – Cappuccino“