Akcija!

Dolce Gusto kapsule za kafu Gattopardo – Cortado

Delikatnost Gattopardo mešavine u kapsuli, u kombinaciji sa jednom kapljicom mleka, je prilika da sebi priuštite trenutak uživanja!

Kapsule su kompatibilne sa Dolce Gusto aparatima.

Cena je izražena u pakovanju. 16 kapsula

Kategorije: ,

Opis

Dolce Gusto kapsule za kafu Gattopardo – Cortado

Vaša espresso kafa sa kapljicom dobrog mleka, upakovane u Dolce Gusto kapsule za kafu .Otkrijte delikatnost Gattoparda i priuštite sebi trenutak uzivanja!

Sastojci:

Šećer, obrano mleko u prahu, glukozni sirup, instant kafa (10%), hidrogenizovana biljna mast (kokosov orah), laktoza (mleko), surutka (mleko), stabilizatori (E340, E452), so, mlečni proteini, sredstvo protiv zgrudanja (E341), emulgator (E471), arome.

Alergeni: mleko, laktoza i derivati. Može sadržati gluten i tragove orašastih plodova.

Nutritivne vrednosti:

Energetska vrednost: 1700 KJ – 400 Kcal
Proteini: 7.6 g
Ugljeni hidrati: 78 g
od toga šećeri: 77 g
Masti: 7,0 g
od toga zasićene masti: 6,6 g

O kampaniji

Brend sicilijanske kompanije To.Da. Caffe, Gattopardo Cortado rođen iz preduzetničke ideje dva prijatelja, proizvodi i plasira svoje proizvode na nacionalnom i međunarodnom tržištu.

Osnovana 1994. godine kao mala zanatska kompanija posvećena prženju kafe, TO.DA. Caffe Srl je vremenom evoluirao u industriju. Dinamična i neprestano se širi stvarnost koja je, dok je svoje proizvode od prženja proizvodila i plasirala u velikoj meri, zadržala brigu i ljubav ručne obrade.

Ključna reč koja obuhvata celokupnu filozofiju kompanije: kompatibilnost. Ona koja objedinjuje naše stručno osoblje, uvek u međusobnoj sinergiji. To su naši proizvodni procesi sa najsavremenijim higijenskim i bezbednosnim standardima. I, iznad svega, sama duša naših mahuna i kapsula kompatibilnih sa najboljim sistemima na tržištu: kvalitetna linija, sposobna da vrati aromu i miris najfinijih mešavina

Ukoliko želite više informacija o Gattopardo Cortado kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dolce Gusto kapsule za kafu Gattopardo – Cortado“