Akcija!

Dolce Gusto kapsule za kafu Gattopardo – Capciock

Gattopardo  Capciock neprikosnoven čokoladni ukus za potpunu relaksaciju u bilo koje doba dana, za doručak ili u opuštajućoj pauzi.

Kapsule su kompatibilne sa Dolce Gusto aparatima.

Cena je izražena u pakovanju. 16 kapsula

Opis

Dolce Gusto kapsule za kafu Gattopardo – Capciock

Gattopardo  Capciock predstavlja neprikosnoven ukus za potpunu relaksaciju, u bilo koje doba dana. Kapsule su kompatibilne sa Dolce Gusto aparatima.

Sastojci:

Šećer, obrano mleko u prahu, glukozni sirup, hidrogenizovana biljna mast (kokos), instant kafa (6,5%), kakao u prahu sa niskim sadržajem masti (8%), arome, mlečni proteini, stabilizatori (E340, E452), laktoza (mleko) , sol, sredstvo protiv stvrdnjavanja (E341, E551), emulgator (E471, E472e) i zgušnjivač (E415).

Alergeni: Mleko, laktoza i derivati. Može sadržati tragove glutena i orašastih plodova.

Nutritivne vrednosti:

Energetska vrednost:  1850 kJ / 440 Kcal
Masti: 12 g
od toga zasićene masti: 12 g
Ugljeni hidrati: 73 g
od toga šećeri: 70 g
Proteini: 8,4 g
So: 0,5 g

O kampaniji

Brend sicilijanske kompanije To.Da. Caffe, Gattopardo Cortado rođen iz preduzetničke ideje dva prijatelja, proizvodi i plasira svoje proizvode na nacionalnom i međunarodnom tržištu.

Osnovana 1994. godine kao mala zanatska kompanija posvećena prženju kafe, TO.DA. Caffe Srl je vremenom evoluirao u industriju. Dinamična i neprestano se širi stvarnost koja je, dok je svoje proizvode od prženja proizvodila i plasirala u velikoj meri, zadržala brigu i ljubav ručne obrade.

Ključna reč koja obuhvata celokupnu filozofiju kompanije: kompatibilnost. Ona koja objedinjuje naše stručno osoblje, uvek u međusobnoj sinergiji. To su naši proizvodni procesi sa najsavremenijim higijenskim i bezbednosnim standardima. I, iznad svega, sama duša naših mahuna i kapsula kompatibilnih sa najboljim sistemima na tržištu: kvalitetna linija, sposobna da vrati aromu i miris najfinijih mešavina

Ukoliko želite više informacija o Gattopardo Cortado kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dolce Gusto kapsule za kafu Gattopardo – Capciock“