Akcija!

iperEspresso kapsule za espresso kafu Illy – Intenso

Mešavina espresso kafe, sa bogatim i dugotrajnim kremom.  Ima prijatno robustan završetak, sa toplim notama kakao-a i suvog voća.

Kapsule su kompatibilne sa iperEspresso aparatima.

Cena je izražena po komadu.

Opis

iperEspresso kapsule za kafu Illy – Intenso

Intenzivno pečena mešavina, upakovana u iperEspresso kapsule za kafu.  Kafa ima prijatno robustan završetak, sa toplim notama kakaoa i suvog voća.

Aparati za espresso kafu, koriste najviše standarde kvaliteta i 2 stručno dizajnirane kapsule za isporuku autentičnog italijanskog espressa ili aromatične šoljice kafe u jednoj mašini. Svaka kapsula je posebno dizajnirana da sa lakoćom pruži predivan ukus.

Šta je iperEspresso Capsule sistem?
Inovativni sistem iperEspresso, priprema espresso kafe s lakoćom. Za razliku od konvencionalnih jednostepenih sistema, sistem iperEspresso koristi patentirani dvostepeni postupak za stvaranje intenzivnog, aromatičnog espresso-a sa bogatom, dugotrajnom kremom. Kapsule omogućavaju brzo i lako čišćenje.

Praktične i brze  za upotrebu: samo ih ubacite u aparat za kafu da biste dobili ukusan espresso za nekoliko sekundi.

Kompanija illicaffe

illicaffe je italijanska porodična firma koju je u Trstu 1933. godine osnovao Francesco Illi. Danas je predvodi treća generacija porodice. Andrea Illi je predsednica, a Massimiliano Pogliani izvršni direktor. Anna Rossi Illi je počasna predsednica (supruga je Ernesta, sina osnivača, koji je preminuo 2008. godine).
Anna Illi je glavna etička direktorka i predsednica fondacije Ernesto Illi.

Naša kompanija je poznata širom sveta i prepoznata po visokokvalitetnom i baršunastom ukusu naše kafe, mešavine napravljene od devet vrsta čiste arabike koja svakodnevno oduševljava milione ljudi kod kuće, u kancelariji, hotelima, restoranima i kafićima .

Kompanija je izgradila svet iskustva, ukusa, nauke i umetnosti oko užitka savršene šoljice kafe. Svet illi-a takođe uključuje aparate za kafu, dizajnerske šolje (kolekcija illi Art) i dodatke; naše illi Caffe – autentične italijanske kafiće – i Universita del Caffe, osnovan 1999. godine za promociju i deljenje kulture kvalitetne kafe u Italiji i širom sveta.

Ukoliko želite više informacija o Kompanija illicaffe  kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

 

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „iperEspresso kapsule za espresso kafu Illy – Intenso“