Akcija!

Espresso kafa u zrnu Vergano – Strong

6.219,00 рсд

Superiorna, ekskluzivna mešavina, sastavljena od najboljih vrsta kafe na svetu. Jednostavno izuzetan proizvod, stvoren za one koji traže pravo zadovoljstvo.

100% Arabica.

Opis

Espresso kafa u zrnu Vergano Strong

Superiorna Espresso kafa u zrnu Vergano Strong je ekskluzivna mešavina, sastavljena od najboljih sorti kafe na svetu. Jednostavno izuzetan proizvod stvoren za one koji traže duže zadovoljstvo. Ekstrakt mešavine Strong ima kompaktnu kremu, boje lešnika, tamnih linija i primesama sive, stvarajući efekat tigrove pruge. Kontrola kvaliteta i inovativan sistem PET ambalaže garantuju maksimalnu svežinu i integritet proizvoda, od pečenja do šolje.

 

Kompanija Vergnano

Davno, pre 138 godina, u podnožju torinskih planina, u gradiću Kieri, osnovana je firma Caffè Vergnano. Domeniko Vergnano, predak današnjih vlasnika, otvorio je malu prodavnicu kafe i egzotičnih začina daleke 1882. godine. Međutim, brzo je shvatio da će kafa postati njegovo jedino opredeljenje i istinska ljubav.

Za nekoliko godina, Domeniko je otkrio sve tajne o prženju, mlevenju i mešanju kafe. Posao se brzo razvijao i tri nove prodavnice otvaraju se jedna za drugom u regiji Pijemont. Međutim, prvi iskorak i ono što će obeležiti Domenikov život i život njegovih potomaka , bila je kupovina prve plantaže kafe u Keniji.

Danas je Caffè Vergnano kako jedan od najuglednijih proizvođača espresso kafe i kapsula, tako i jedna od najmodernijih i najdinamičnijih kompanija. 2013 godine smo zauzeli 4. mesto u RETAIL segmentu i 6. u HORECA. U Italiji snabdevamo više od 5000 naših klijenata. U svetu posluje više od 70 franšiznih kafe barova. Izvozimo sa uspehom u više od 90 zemalja sveta.

Kompanija Caffè Vergnano strogo poštuje propise o zaštiti životne sredine i bezbednosti proizvoda. Da bismo u potpunosti ispunili ovaj cilj, osnovali smo poseban tim koji radi na primeni međunarodnih propisa UNI EN ISO 14001:2004, IFS (International Food Standard) i BRC (British Retail Consortium). Kreirali smo i zeleni logo „Caffè Vergnano za životnu sredinu”.

NAŠ IZBOR ZA ŽIVOTNU SREDINU

Da bismo realizovali naš novi paket, prepolovili smo upotrebu devičanske plastike koja dolazi iz neobnovljivih izvora. Pakovanje reciklirano i moguće reciklirati, napravljeno od 50% reciklirane PET plastike (maksimalno dozvoljeno zakonom). za kafu 100% dobro i za životnu sredinu.

 

Ukoliko želite više informacija o Vergnano kompaniji kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Espresso kafa u zrnu Vergano – Strong“