Akcija!

Dolce Gusto kapsule za kafu Gattopardo – Solubili Cioccolato

Jedinstven ukus čokolade, upakovan u Dolce Gusto kapsule. Idealna količina kakaoa za pripremu jedne doze tople čokolade. Za pravi užitak!

Kapsule su kompatibilne sa Dolce Gusto aparatima.

Cena je izražena u pakovanju. 16 kapsula

 

Opis

Dolce Gusto kapsule za kafu Gattopardo – Solubili Cioccolato

Dolce Gusto Gattopardo Chocolate je piće intenzivnog ukusa čokolade i odlikuje se velikom gustinom. Samo kakao i punomasno mleko u prahu, daju život ovoj savršenoj čokoladi sa kremastom mlečnom penom.

Preporučljivo je čuvati na hladnom i suvom mestu. Proizvod dolazi sa preporučenim datumom potrošnje od 18 meseci od trenutka proizvodnje.

Sastojci:

Šećer, surutka, kakao u prahu sa niskim sadržajem masti (16%), obrano mleko u prahu, sredstva protiv zgrudanja (E341), so i arome.

Alergeni: Mleko, laktoza i derivati. Može sadržati tragove glutena i orašastih plodova.

Nutritivne vrednosti:

Energetska vrednost: 1550 kJ / 370 Kcal
Masti: 2 g
Od toga zasićene masti: 1,3 g
Ugljeni hidrati: 75 g
od toga šećeri: 73 g
Proteini: 8,5 g
So: 1,2 g

O kampaniji

Brend sicilijanske kompanije To.Da. Caffe, Gattopardo Cortado rođen iz preduzetničke ideje dva prijatelja, proizvodi i plasira svoje proizvode na nacionalnom i međunarodnom tržištu.

Osnovana 1994. godine kao mala zanatska kompanija posvećena prženju kafe, TO.DA. Caffe Srl je vremenom evoluirao u industriju. Dinamična i neprestano se širi stvarnost koja je, dok je svoje proizvode od prženja proizvodila i plasirala u velikoj meri, zadržala brigu i ljubav ručne obrade.

Ključna reč koja obuhvata celokupnu filozofiju kompanije: kompatibilnost. Ona koja objedinjuje naše stručno osoblje, uvek u međusobnoj sinergiji. To su naši proizvodni procesi sa najsavremenijim higijenskim i bezbednosnim standardima. I, iznad svega, sama duša naših mahuna i kapsula kompatibilnih sa najboljim sistemima na tržištu: kvalitetna linija, sposobna da vrati aromu i miris najfinijih mešavina

Ukoliko želite više informacija o Gattopardo Cortado kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dolce Gusto kapsule za kafu Gattopardo – Solubili Cioccolato“