Akcija!

Dolce Gusto kapsule Vergnano Espresso – Intenso

Stroga, dugotrajna kremasta kafa, koju poboljšava karakterističan ukus tamne čokolade. Ukus podseća na slane note preprženih badema, blago začinjenih tonova.

Kapsule su kompatibilne sa Dolce Gusto Espresso aparatima.

Cena je izražena u pakovanju 12. kapsula.

Opis

Dolce Gusto kapsule Vergnano Espresso1882 Intenso

Naše Dolce Gusto kapsule Intenso su mešavine kompatibilne sa svim kafe mašinama marke Dolce Gusto. Caffe Vergnano Dolce Gusto kapsule Intenso se proizvode od biorazgradivog materijala

Kapsule se prodaju po komadu, praktične i brze  za upotrebu: samo ih ubacite u aparat za kafu da biste dobili ukusan espresso za nekoliko sekundi.

 

Kompanija Vergnano

Davno, pre 138 godina, u podnožju torinskih planina, u gradiću Kieri, osnovana je firma Caffè Vergnano. Domeniko Vergnano, predak današnjih vlasnika, otvorio je malu prodavnicu kafe i egzotičnih začina daleke 1882. godine. Međutim, brzo je shvatio da će kafa postati njegovo jedino opredeljenje i istinska ljubav.

Za nekoliko godina, Domeniko je otkrio sve tajne o prženju, mlevenju i mešanju kafe. Posao se brzo razvijao i tri nove prodavnice otvaraju se jedna za drugom u regiji Pijemont. Međutim, prvi iskorak i ono što će obeležiti Domenikov život i život njegovih potomaka , bila je kupovina prve plantaže kafe u Keniji.

Danas je Caffè Vergnano kako jedan od najuglednijih proizvođača espresso kafe i kapsula, tako i jedna od najmodernijih i najdinamičnijih kompanija. 2013 godine smo zauzeli 4. mesto u RETAIL segmentu i 6. u HORECA. U Italiji snabdevamo više od 5000 naših klijenata. U svetu posluje više od 70 franšiznih kafe barova. Izvozimo sa uspehom u više od 90 zemalja sveta.

Kompanija Caffè Vergnano strogo poštuje propise o zaštiti životne sredine i bezbednosti proizvoda. Da bismo u potpunosti ispunili ovaj cilj, osnovali smo poseban tim koji radi na primeni međunarodnih propisa UNI EN ISO 14001:2004, IFS (International Food Standard) i BRC (British Retail Consortium). Kreirali smo i zeleni logo „Caffè Vergnano za životnu sredinu”.

Ukoliko želite više informacija o Vergnano kompaniji kliknite  ovde 

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Prodaja se vrši po komadu
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dolce Gusto kapsule Vergnano Espresso – Intenso“