Čaj Regina di Fiori – Favola di Natale

Zimski biljni čaj sa kakaom, cimetom i đumbirom. Sjajan biljni čaj, koji će Vam pružiti topli zagrljaj za vreme zimskih dana!

Pakovanje od 15 filtera od po 3 g

Cena je izražena po pakovanju.

Kategorija:

Opis

Čaj u kesicama Regina di Fiori Favola di Natale

Svaki biljni čaj je zaseban svet ukusa i mirisa, zbog čega je u Vicentiniju svaki ukus izdvajan nakon pažljive procene ukusa mešavine. Svi sastojci su provereni i sertifikovani i nude siguran i dobar proizvod. Pakovanje se detaljno proučava, kako bi se najbolje sačuvala aroma, a isto tako i bilo praktično za upotrebu.

Sastojci iz organskog uzgoja:

  • Crveni čaj (40%)
  • Kakao ljuske (30%)
  • Granulirani đumbir (15%)
  • Komadi cimeta (15%)

 

O kompaniji  REGINAdiFIOR

REGINAdiFIORI raste sa nama i nastavlja da se širi novim proizvodima i idejama, zahvaljujući kontinuiranom istraživanju i eksperimentisanju avangardnih ukusa, sastojaka i tehničkih rešenja.
Kompanija u posleratnom periodu rodila ne samo kao proizvođač slatkiša, već i kao distributer traženih međunarodnih brendova hrane. Massimo Vicentini, unuk osnivača, na ovaj način pristupa svetu čajeva i biljnih čajeva i 2007. godine započinje uvoz ekskluzivnog brenda Ceilon Mlesna Tea. Iskra je puštena: ljubav prema čaju otvara se onoj prema biljnim čajevima i infuzijama, a 2010. rođena je linija italijanskih biljnih čajeva REGINAdiFIORI.

Sve faze proizvodnje odvijaju se u kompaniji, sa vrhunskim mašinama i pod direktnom kontrolom našeg specijalizovanog osoblja. Pakovanje prate efikasni skladištari, a svakom dostavom pažljivo upravlja naš prodajni odeljak.

REGINAdiFIORI raste sa nama i nastavlja da se širi novim proizvodima i idejama, zahvaljujući kontinuiranom istraživanju i eksperimentisanju avangardnih ukusa, sastojaka i tehničkih rešenja. Sa slatkoćom radimo već vek, a priča se nastavlja …

Za više informacija o kompaniji kliknite ovde

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Pakovanje od 15 filtera od po 3 g.
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

 

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

 

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Čaj Regina di Fiori – Favola di Natale“