Čaj Regina di Fiori – Bella Addormentata

Opuštajuće i bez kofeina, idealno nakon obroka ili pre spavanja. Ovaj mekani biljni čaj kombinuje svežinu matičnjaka i slatke note kamilice sa nežnim mirisom narandže.

Pakovanje od 15 filtera od po 3 g.

Cena je izražena po pakovanju.

Kategorija:

Opis

Čaj Regina di Fiori Bella Addormentata

Svaki biljni čaj je svet ukusa i mirisa, zbog čega je u Vicentiniju svaki ukus bira među najboljim mešavinama, koje su dostupne nakon pažljive procene. Svi sastojci su provereni i sertifikovani da nude siguran i dobar proizvod. Pakovanje se detaljno proučava kako bi se najbolje sačuvala aroma i bilo praktično za upotrebu.

Sastojci:

  • cejlonski crni čaj.
  • Prirodni ukusi.

O kompaniji  REGINAdiFIOR

REGINAdiFIORI raste sa nama i nastavlja da se širi novim proizvodima i idejama, zahvaljujući kontinuiranom istraživanju i eksperimentisanju avangardnih ukusa, sastojaka i tehničkih rešenja.
Kompanija u posleratnom periodu rodila ne samo kao proizvođač slatkiša, već i kao distributer traženih međunarodnih brendova hrane. Massimo Vicentini, unuk osnivača, na ovaj način pristupa svetu čajeva i biljnih čajeva i 2007. godine započinje uvoz ekskluzivnog brenda Ceilon Mlesna Tea. Iskra je puštena: ljubav prema čaju otvara se onoj prema biljnim čajevima i infuzijama, a 2010. rođena je linija italijanskih biljnih čajeva REGINAdiFIORI.

Sve faze proizvodnje odvijaju se u kompaniji, sa vrhunskim mašinama i pod direktnom kontrolom našeg specijalizovanog osoblja. Pakovanje prate efikasni skladištari, a svakom dostavom pažljivo upravlja naš prodajni odeljak.

REGINAdiFIORI raste sa nama i nastavlja da se širi novim proizvodima i idejama, zahvaljujući kontinuiranom istraživanju i eksperimentisanju avangardnih ukusa, sastojaka i tehničkih rešenja. Sa slatkoćom radimo već vek, a priča se nastavlja …

Za više informacija o kompaniji kliknite ovde

Napomena

  • Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.
  • Pakovanje od 15 filtera od po 3 g.
  • Slanje brzom poštom
  • Poštarinu plaća kupac

 

Za više informacija o uslovima kupovine kliknite   Ovde

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Čaj Regina di Fiori – Bella Addormentata“